Mám rad hudbu Tony Benneta a dnes unikla na net aj pesníčka The Lady Is a Tramp..Dokonca tam účinkuje aj tá pojašený "Lady" ale nahodou clekom pekny hlas
@matus123 Frank Sinatra bol swingman, nie jazzman. a myslím, že to je chronicky známe meno, upozorňovať naň je trochu viac než dosť divné.
som veľký jazzový fanúšik, predovšetkým mám rada freejazz a bop. milujem Milesa Davisa a Charlieho Parkera. a milujem ľudí, ktorí sa pri počúvaní jazzu netvária ako chodiace intelektuálne hovná, ale postavia sa, začnú sa pohupovať zo strany na stranu, pokrikovať a strašne si užívať tú slobodu zvukov slobodným tancom.
@grietusha co som o nom cital jeden clanok tam sa pisalo jazz ale swing a jazz su dost podobne veci , netvrdim ze zhodne ale su dost podobne ...
a nemyslim si ze je divne upozornovat na spevaka co je mrtvy 12 rokov ..
ludia vo veku 15 -16 rokov , kamosi z dediny atd. o nom v zivote nepoculi , a je mi divne ze o nom nepoculi , tak som na neho upozornil , a nieje nic divne na tom ze som na neho upozornil , ked je rec o jazze tak som ho proste spomenul , sa tvaris jak keby sa pretrcal momentalne niekde v telke ... uz som o nom nic dlho nepocul , asi to bude tym ze je uz dlho mrtvy , no , a preco by v dnesnej dobe techna mal kazdy pocut o Sinatrovi ? a Sinatra je troska starsi spevak a v zhladom na to ze uplne prvy videoklip bol aj z lady gagou , tak to bolo asi velmy nove .. tak , preco nespomenut aj starsich spevakov
ak ti to tak velmy udiera do oci tak sa na to nedivaj ...
HROZNE MOC! I LOVE JAZZ!!! A som neskutočne rada, že som mohla byť so @Sarah_whiteflower na jednom úžasnom koncete Chris Byars Quartet v Nitre. Hrali tam nesmrteľné jazzové songy, z ktorých naskakovala husia koža, srdiečko plesalo a v sále nebolo človeka, ktorý by s tými origoš Amíkmi nespieval!
milujem jazz...som spata s jazzom uz nejaky ten cas . Tiez som bola hlavne na tradiciu, bebop...jasne, aj swing musi byt. Miles Davis, Charlie Parker, Ella Fitzgerald, John Coltrane, Ben Webster....aj nejaku tu modernu jazz nie je len prijemne pocuvanicko v style Diana Krall ci Norah Jones, niekedy vie aj poriadne drazdit nervovu sustavu .... jedna z mojich oblubenych od legendarneho "Trane" Coltrana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Pacilo sa mi to.
inac aj happy birthday mu zaspievala gaguska tomus staremu chrenovi
nejake tie songy ..
som veľký jazzový fanúšik, predovšetkým mám rada freejazz a bop. milujem Milesa Davisa a Charlieho Parkera. a milujem ľudí, ktorí sa pri počúvaní jazzu netvária ako chodiace intelektuálne hovná, ale postavia sa, začnú sa pohupovať zo strany na stranu, pokrikovať a strašne si užívať tú slobodu zvukov slobodným tancom.
well.. no, not rly
@n0win0u
@grietusha
@matus123
@flussica
a nemyslim si ze je divne upozornovat na spevaka co je mrtvy 12 rokov ..
ludia vo veku 15 -16 rokov , kamosi z dediny atd. o nom v zivote nepoculi , a je mi divne ze o nom nepoculi , tak som na neho upozornil , a nieje nic divne na tom ze som na neho upozornil , ked je rec o jazze tak som ho proste spomenul , sa tvaris jak keby sa pretrcal momentalne niekde v telke ... uz som o nom nic dlho nepocul , asi to bude tym ze je uz dlho mrtvy , no , a preco by v dnesnej dobe techna mal kazdy pocut o Sinatrovi ? a Sinatra je troska starsi spevak a v zhladom na to ze uplne prvy videoklip bol aj z lady gagou , tak to bolo asi velmy nove .. tak , preco nespomenut aj starsich spevakov
ak ti to tak velmy udiera do oci tak sa na to nedivaj ...
inac ludia ale na tu lady is a tramp nik nazor a viem preco..ste uneseny gaguskyným hlasom
to vyznelo ako keby sinatra ma klip s gaga
inac lady is a tramp je stará pár hodín nie rokov
áno
otázka č. 2 - ani moc nie, ale nezabíja ma to
@sorum tu pesnicku ale tiez spieval Sinatra
mňau
trafil si sa.. od franka velmi vela veci nepoznam, ale zrovna tieto mam najradsej