mnooo ja osobne akože proti ročným obdobiam nič nemám keď nie je veľka zima tak v pohode ked je teplo je to faJN .. ALE síce nemusím tie prechody že zoberiem onýý =D tričko a zrazu sa tak ochladí ... stráášne zmeny ale čo už ... dnes som tak zmrzla a to osm bola dost hubo oblečená .. a nemám rada keď fúka s dažďom... ale no =D ... treba aj dážď ... či ??
jesen mam vseobecne rada.. ale to ze som este vo stvrtok chodila po vonku v tielku a cez vikend som uz obliekala zimnu bundu, ma neprijemne prekvapilo.. prisla prilis skoro a naraz
fuj, neznasam jesen: fuka, prsi, raz zima, potom horuco, clovek nevie ako sa obliect a ani sa nic neda robit... ani snowboard ani voda, no hnus a este v takom pocasi rano skoro vstavat? wtf? neznasam
To že je chladno a fúúka vietor mi ani tak nevadíí =D=D ale ked sa silno rozpršíí a njesom vo vnútri dokáže ma to fakt poriadne nasrat =D a najmä ked mi ešte uletí dážnik a utekám za ním jak také tela =D
Páčia sa mi len farebné listy na stromoch. Hlavne tie červené sú krásne Neznášam jesenný vietor a dážď... Je zima, všade je mokro... Fuj! Dosť na depku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
jeseň je najkrajšie obdobie roka, okrem zimy
fukalo, takze mi nebolo teplo a ani som sa nespotil do listia som si pokopal co viac k stastu treba dietatu?
Vy ste sa tu stretli asi milovnici jesene ci co?!