viem, ze maju peknu spevacku, ze ma popicacky hlas a ze naspievala nieco s mustainom. ale viac neviem, ani vediet nechcem, lebo to je na 97% nejaka symfonicko-powermetalova pejcovina.
@Jimmycrow Áno, keď sa pri tom tvária ako prevratní rockeri. Tie piesne sú o ničom. je to plytké opičenie sa po kapelách spred desiatich rokov typu Within Temptation, Theatre of Tragedy. Ale to isté si v podstate myslím aj o Evanescence alebo Nightwish, proste pre mňa nič nové, nič zaujímavé. stačí?
@Stage Nightwish boli pred 10timi, uz vlastne 12timi rokmi prevratny... podla mna az od albumu "Once" su komercny.. a teraz s tou novou spevackou duplom...
toto bola fajn kapela ale uz ju dlho nesledujem odvtedy jak sa vyrojilo plno podobnych kapiel som nemohol podobne veci ani pocut nejak som sa toho prezral.
to bol fakt super albac. je skoda ze vsetky tieto podobne kapely sa takto sprepacenim posrali. je to skoro podobny problem aky znicil stary old school rap. niekedy je asi lepsie aby sa k dobrej hudbe nedostali masy inak je v prdeli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov