Mám rada svoju krv ,je sladká a chutí mi raz sme si s kamoškou pili krv porezali sme sa vzadu na krku a cucali sme kamoška mala menej sladkú krv a tak mi až tak nechutila mám rada krv
kokos ked som obl maly somju cucal lebo osm si myslel ze ju pootm nestratim a bude v kolobehu dalej.. ale je mi inak zle ked stratim iba trosku krvi... hned to citim.. a ked mi beru krv.. koniec.. ale sranda ked vidim cudziu krv mi to nic nerobi
podľa toho aké by bolo to zranenie.. keby dáka obrovská rana a krv by sa valila všade naokolo asi by mi prišlo trocha zle a niekedy mi dosť vadí už len keď sa o krvi rozprava..
tak ja ju luuubim nosim jej so sebou az 6 litrov akooo piju mi ju ale raz som visdel ako mi hu vypil komar a v zapati umrel takze asi jeje vela skodi ale zvladam to
(blee) nie, fuuuuj... ak omoja krv mi vobbec nevadi, uz sa mi podarilo rozbit koleno tak, ze som si videla kost a nic, v poho, ale ked vidim cudziu krv, tak mi je zle, uz ked sa niekto poreze a ma dvojmilimetrovu ranu (blee)
nevadi mi krv x)
vobec x)
taka prijemne tepla tekutina co ma uzasnu farbu...
akurat zrazena alebo taka hnusne zaschnuta smrdi xP
inac ziaden problem x)
ako ja som vyrastala s encyklopédiou ľudského tela a podobnými knižkami v rukách.. krv mi nevadí, nemám s tým problém a aj mi chutí. mám dosť nepríjemnú alergiu na slnko, po rukách sa mi robia rany, jednoducho mám dosť často príležitosť "piť" svoju krv, keď zo mňa tečie ako z prasaťa možno je to aj zvyk neviem... ale veď nakoniec je to moja krv, ide zo mňa tak čo? ale fakt je, že to beriem prirodzene celé krvácanie a myslím si, že je to aj dobré vzhľadom na to, keď sa náhodou prihodí nejaké nešťastie a ja aspoň budem vedieť zareagovať, dať prvú pomoc a pod.
tak zeby som ju mala zrovna rada to nie ale z krvi neodpadavam ani so mnou nic nerobi, nevadi mi sa pozerat ked mi beru krv a tak podobne....sak ved ja si to ani nemozem dovolit aby mi krv vadila uz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
...
vobec x)
taka prijemne tepla tekutina co ma uzasnu farbu...
akurat zrazena alebo taka hnusne zaschnuta smrdi xP
inac ziaden problem x)
Ale ineho som zatial nepila, tak neviem...
ano, mam rada svoju krv, ano cucam si ju...bo si robim zadery na prstoch