A mojim tajným životným snom je stať sa "Crazy Cat Lady"
Mačky sú super, samostatné, ale zároveň s vhodným prístupom neskutočne prítulné a využiteľné aj ako radiátory A úplne zbožňujem, keď na mne mačka zaspí, je to také príjemne upokojujúce
V snoch ich skutocne nemam rad.. a ony mna uz vobec nie. Totiz vzdy ked sa v mojom sne ocitne macka (alebo akakolvek mackovita selma) tak ma vzdy napadne alebo ma nahana, jezi sa na mna, a podobne
No popravde neviem za čo zahlasovať jednoducho, páčia sa mi ako vyzerajú, aké majú tlapky a ksichtík,ALE ten zvuk čo vydávajú,keď chcú zaútočiť brrr...bojím sa ich teda rešpekt mám väčší ako pred cudzím psom určite. Ale raz,keď budem veľká, tak budem mať mačku,ktorá bude prítulná a bude šedá s pasíkmi a modrými očkami, ako malý tiger
nie lebo mi ští pod stôl, lezie po kvetoch, parapete..skáče do koša, vyskakuje na mňa a keďže je to malé krpaté a nevyskočí poriadne tka zapichne do mňa pazúre a otravuje mi psa
milujem mačky ale tú svoju by som niekedy zabila doslova najmä keď sa vyšiká do postele...alebo ma o tretej ráno z postele vytiahne lebo fajne naložila do záchodíku...a tak podobne inak je straaaaašne super.....a dakedy by som chcela mať aspoň dve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Mačky sú super, samostatné, ale zároveň s vhodným prístupom neskutočne prítulné a využiteľné aj ako radiátory A úplne zbožňujem, keď na mne mačka zaspí, je to také príjemne upokojujúce
Kedysi som mala vraj aj alergiu celkom silnú, ale doma sme ich mali 9 minimálne, tak som si zvykla.
A celým mojim životom ma sprevádzal najlepší kocúr/človek na svete, odkedy ale zomrel, neviem v nich už nájsť to, čo predtým.
mňau