mam k masu neutralny vztah nie som vegetarianka, ale zivot bez masa si predstavit viem. ... pockat. to aj dedova vyudena sunka je maso, nie?? tak potom si ten zivot bez masa predstavit neviem.
Tak to uz co je?! smiley: Jasne, ze si viem v pohode predstavit zivot bez masa, lenze vegetarianka nie som, lebo ako vegetarian by som uz asi nemohla ist ani na navstevu ku znamym - vsetci znami jedia maso a nic ine nevedia uvarit. Teda, este vedia sladke. A to nejem tiez.
Ludia jedia maso iba z nevedomosti, alebo zo zvyku, preto, ze nas tym nasi rodicia krmili. Ale maloktori ludia vedia ako sa maso produkuje, zatvorene zvierata v klietkach, co sa nemozu ani otocit, paria ich neprirodzenov cestou, a krmia svinstvom, co nam ludom sposobuje rakovinu. Nehovoriac o nehumannych bitunkoch, kde zdieraju zvierata z koze este zaziva. Proste humanne zaobchadzanie, alebo produkovanie, ci vychovavanie zvietat je pridrahe..a nikto by si nekupil sunku patkrat drahsiu. a tak radse zatvarame oci a tvrdime, ze maso je zdrave...a praveze nie je...vsetky ziviny a bielkoviny, co obsahuje maso sa daju nahradit byllinnou stravou. A ked si vazmate, co sa stane so zvieratom ked ho zabiju...zacne sa rozkladat v priebehu minut..a aby sa tomu zabranilo a maso sa udrzalo na pulte niekolko tyzdnou, kym ho ludia kupia, tak don napchaju vseliake rakovinotvorne nitraty a tifosfaty....nehovoriac o chemikaliach a antibiotikach ktorym tie zvietata krmia, ked este ziju..a potom to my ludia jeme a mixujeme to nasim babatkam s mrkvou..ako zdravu stravu!!! odporucam kniku ,Stihla mrcha, (skinny bitch), sice su to priklady z ameriky, ale ani zvysok sveta na tom nie je lepsie...precitajte si to a potom diskutujte a utocte na vegetarianov!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale tak fajn, kuracie občas jem...
Taký nejaký drevorubač bez kusu mäsa, neviem neviem