Nenavidim nedelu, je to ten najhorsi den, aky moze byt. Pondelok je tiez blby, ale tak tam sa uz aspon vsetky veci riesia a mozem sa tesit na vecer. A dalsie dni mam skoro cele volne, takze tie su uplne v pohode. Ale kazdu nedelu toho musim neskutocne vela postihat. Akurat sa obavam, ze tuto nedelu uz nestihnem skoro nic.
ja taktiez ako vy neoblubujem nedelu bo jednak to nasvecuje koniec volna a zaciatok noveho tyzdna pocas ktoreho mam pekne nabity program ze nic nestiham a ked sa uz blizi piatocek tak chcem vzdy dobehnut to co som cez tyzden nestihol alebo zameskal lenze co cert nechce tak ani to mi nevinde a potom sa mi to pekne zbiera a ja potom nvm kde mi hlava stoji najradsej by som zahodil vsetky starosti za hlavu a vypadol niekde kde by som totalne prepol do rezimu offline len to sa momentalne neda
nedela je strasny den...ale tak ked ma clovek dobre obdobie tak aj v nedelu je spokojny a ked ma clovek blbe obdobie tak je zly kazdy den cize to nema nsvedomi nedela ze je taka hrozna
Na nedeli milujem poobednú siestu. Sedím si na terase, napapaný po dobrom obede, kávička na stole, oddychová cigaretka, v reprákoch mi hrá nejaký Thievery Corporation alebo Bob Marley, hľadím do sýto zelenej záhrady so spiacim labradorom pri nohe.
A keď sa ochladí prebieha to isté v zimnej záhrade. To mi síce hrá Mike Oldfield alebo Nick Cave a za oknom ťažké čierne mraky, všade šero, po skle stekajú veľké kvapky alebo za ním poletujú vločky..... fakt mám tieto okamihy veľmi rád.
ako tak sledujem tak vacsina ludi nema rada nedelu len preto ze sa musia ucit alebo dobiehat to co nestihli a tak nejak som na tom aj ja som zvedavy co sa na tom zmeni ked nebudem student ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
T.j. celý deň chrápem alebo čučím za PC bez toho, aby ma niekto rušil.
A keď sa ochladí prebieha to isté v zimnej záhrade. To mi síce hrá Mike Oldfield alebo Nick Cave a za oknom ťažké čierne mraky, všade šero, po skle stekajú veľké kvapky alebo za ním poletujú vločky..... fakt mám tieto okamihy veľmi rád.
-neviem preco, ale v nedelu byva skoro vzdy blbe pocasie
-takyto den mi pripada dost melancholicky
-zacina sa novy tyzden (FUUUJ)