Z týchto speváčok sa mi zdá asi najkomerčnejšia Sia, takže aj nútene v rádiách som ju čo sa týka hitov najviac započul ...no a teda mal som aj asi najviac možnosť zistiť, či sa mi páčia jej hity ...a či páčia, tak neviem, iba viem že môj najobľúbenejší interprét to nie je ...od Lany Del Ray poznám už trošku menej hitov, niektoré sa dajú ...no a zo "začínajúcej hviezdy" Billie Eilish poznám zatiaľ iba jeden taký azda jej najznámejší, najväčší hit a celkom sa dá ...takže na záver by som skonštatoval, že neviem si z toho vybrať, lebo každý z nich ma nejaké pesničky lepšie a nejaké horšie, aj keď teda nie sú to interpreti na ktorých by som nedal dopustiť a sám od seba by som si ich často púšťal
Sia má perfektný hlas, rozsah a chytľavé pesničky, Lana má veľmi dobré pesničky, ale naživo je to číra katastrofa a na Billie si zatiaľ len zvykám, ale všetky tri počúvam pri žehlení.
Nezaujimam sa o ich tvorbu tak nemozem povedat ze ich mam rad no mozno sa mi nejaka pesnicka paci co hraju v radiu Sia co ma taku tu najznamejsiu tak ta je fajn a na ine pesnicky si ani od jednej nespomeniem a ani neviem ako tie spevacky vyzeraju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov