@dee99 no nemusí u mňa mne úplne stačí olivový olej, soľ, cesnak a čierne korenie. Z octu sa mi zdvíha žalúdok ...Jediné prísady, ktoré si nedokážem dať ani do úst (bez toho aby mi prišlo zle) sú práve kyslá kapusta, ocot a paradajky...
Vau, to až toľkí máte radi ocot? To by som vôbec nečakala. V podstate vám závidím, lebo ocot sa pridáva do veľa jedál a šalátov. A ja ho ucítim aj keď ho je tam len kvapka a potom sa už toho ani nedotknem :/ Dokonca keď octom čistím hrnce, tak už len z toho ma napína a je mi zle...
Ty vies co, otec miluje ocot. Tak ho miluje, ze si nim aj kavu zalieva!
(Externy vtip. Vzdy ked vyvarim rychlovarnu kanvicu, otec si to nevsimne a zaleje si tym kavu(nie, on ten smrad octu neciti).
Milujeeem. Vsetky kysele veci. Jablxny ocot citim a uz mi tecu slinky.... Ked nemam limetku davam do vody. A salatov a hlavne milujem uhorky, kapustu smak. Hocico kysele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(Externy vtip. Vzdy ked vyvarim rychlovarnu kanvicu, otec si to nevsimne a zaleje si tym kavu(nie, on ten smrad octu neciti).
Nechápem pre koho to vôbec vyrábajú a kto môže niečo také konzumovať