prvykrat som ochutnala na pizze a uplne mi zachutili tak teraz mam doma zasobu a len tak si vyjedam
V taliansku sa nas delegatka pytala ze ci vieme na ktorom kriku rastu zelene a na ktrom cierne a ze ten kto povie spravne bude mat zmrzku zadarmo A nikto to nevedel ale teraz viem ze je len jeden krik ale cierne neoberaju tak skoro ako zelene preto stmavnu a maju inu chut
nemala som rada olivy,ale raz som bola s kamosom na pizzi a on ze daaaj si olivu, ochutnaj a donutil ma a zachutila mi mnam...zelene mam rada stale, ale cierne len na pizii
neviem preco, ale ja sa neviem prinutit ich ochutnat... stale ked ich mam pred sebou si poviem ze uz teraz to vyskusam ale nakoniec sa mi to nikdy nepodari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
niekto si kupi cokoladu alebo chipsi, ja si dam jednoznacne olivy alebo kešu
V taliansku sa nas delegatka pytala ze ci vieme na ktorom kriku rastu zelene a na ktrom cierne a ze ten kto povie spravne bude mat zmrzku zadarmo A nikto to nevedel ale teraz viem ze je len jeden krik ale cierne neoberaju tak skoro ako zelene preto stmavnu a maju inu chut
ale tie zelené milujem!