Prvé štúdiovky boli extra slabé... Potom prišiel Final riot! A k tomu nemám slov, som na tom už dlhšiu dobu závislý... Proste ich "lajfky" sú fakt super (hlavne Let the flames begin). Aj soudtrackovky k Twilightu boli parádne. Na novom CD som si zamiloval The only exception a Misguided ghosts (či ako sa to píše )
@Morsiela cupinka sa ti chvali ked som ti to stahol co ? ale ne tak pocul som ich parkrat raz som si ich aj doma stahol pre mna taka normal kapela daju sa vpohode celkom : )
Hayley Williams ma uzasne vlasy ... a milo vyzera,nejak extra Paramore nepocuvam,ale stale mi to pride lepsie ako popove,rnb,disko a hoperske sracky ak niekde ide =P ...
inak, 70 % ludi,co pocuje PARAMORE si to spoji s TWILIGHTOM, z toho 85% su malicke zamilovane holky do Edwarda a tie zboznuju kazdu sracku,co sa tyka Twilightu..hocijaky casopis,plagat,knihy hltaju ako sialene,filmy kukaju dookola a pocuvaju Muse ... hanba im , ze len kvoli tomu nasli vyznam takejto a mnohej inej hudby
maam velmi rada paramore maju uzasne pesnicky aj nova Ignorance je super,...@Ladybellamy musis mi stiahnut novy albac ja to tiez robim a co ked sa mi to paci ty sa do toho neser tie stare su inak fakt dobre a aj nazivo spieva velmi dobre nie ako BEP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
prepac ale newím o čem točíš ja ich DD mam predsa už davno ich CD...nekdo si vymýýšla DD
NEPRDLA čUPáK
wrrr
inak, 70 % ludi,co pocuje PARAMORE si to spoji s TWILIGHTOM, z toho 85% su malicke zamilovane holky do Edwarda a tie zboznuju kazdu sracku,co sa tyka Twilightu..hocijaky casopis,plagat,knihy hltaju ako sialene,filmy kukaju dookola a pocuvaju Muse ... hanba im , ze len kvoli tomu nasli vyznam takejto a mnohej inej hudby