áno mám, ale nie konečne zábava, nepotrebujem piatok večer, aby som sa mohla zabaviť (a rozhodne nepovažujem za zábavu to, čo drvivá väčšina "mladých ľudí"), ale je to čas pre mňa...vaňa, také malé domáce wellness
akože z toho hľadiska že práve v piatok sa ide von to pre mňa nejako výnimočné neni, školu mám len dva dni v týždni, ale bývajú najlepšie akcie a tak, takže predsalen má človek viac možností v piatok, než v utorok..
a ako samozrejme niekedy som rada doma pri filme alebo čo (ako dnes napríklad), ale sedieť stále len doma a čumeť do kompu, takých ľudí úprimne lutujem
@mm47 ? ja si možem isť kedy chcem kam chcem, nebývam s rodičmi (ale aj keď som bývala mohla som , tu ide o to, že tie najlepšie asi v utorok nebudú -.-.-.-
a vlastne že ja som sem vôbec písala, na birdzi je najviac kúl nemať kamarátov, sedieť celé dni doma v štrikovanom svetri, piť čierny čaj, počúvaď radiohead a čítať Préverta
no potom co som sa dozvedel dnes ze som robil minuly piatok tak ani nee zevraj som vyznaval lasku krcmarke a robil som striptiz v krcme do ktorej ako do jedinej chodim no dpc asi na buduci tyzden tam nepojdem lebo bude ona robit ale co srat nato pojdem tam ja uz som si aku hambu spravil v zivote ze uz vacsiu si spravit nemozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
teraz aj celkom hej , mam chillout vecer vacsinou.
akože z toho hľadiska že práve v piatok sa ide von to pre mňa nejako výnimočné neni, školu mám len dva dni v týždni, ale bývajú najlepšie akcie a tak, takže predsalen má človek viac možností v piatok, než v utorok..
a ako samozrejme niekedy som rada doma pri filme alebo čo (ako dnes napríklad), ale sedieť stále len doma a čumeť do kompu, takých ľudí úprimne lutujem
@tryptaminedream áno?
nuda? áno! ale nesťažujem sa konečne pokoj od školy
Okrem toho, že je veľa akcii, tak aj v telke občas niečo ide schopné ak som teda doma, ako napríklad dnes.