hlúpučké, pubertou strieskané. ťa fotrík uplatil jednou handrou za 100éčok, tak si z toho strašne napichaný? skús si raz zarobiť a kúpiť si to za vlastné, a potom pochopíš, že priority sú niekde inde. môže sa mi páčiť, môžem na to mať, ale nedám to za kus handry, keď za tú sumu môžem mať 10 leteniek. ale to chce trochu pohnúť rozumom. neboj, to sa časom vyvinie.
Načo vôbec na to reagujete panebože? Pozrite sa na to vyjadrovanie, prečítajte si profil a hneď predsa viete vo co go...
Niekedy mám pocit, že tíchto primitívov náhodne generuje počítač ako tích reklamných robotov na forach, proste toto nemôžu byť živý ľudia, tak sprostý sa človek proste narodiť nemôže...
mozem ale nemusim ho(mam "az" 1mikinu tejto znacky) uprednostnujem skor znacky Vans, Adio, Titus, Famous a v poslednej dobe aj DC..btw pacila sa mi ta ich rock kolekcia presne z ktorej mam mikinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
WTF?
ne tenhle QUIKSILVER
@narazuvzdorna
prečo?
ne neboj se ja jen mam mooooc rad Quiksilver
a mas ho rada popr ROXXYY KDYZ JSI HOLKA? ale QUIKSILVER JE NEJ
to nevadi aj tak si cool
@15matka14
lebo je cool a kto nema nic QUIKSILVERneni cool
Nehovorím, že je to nekvalitné, materiál je príjemný na nosenie, nerozpadne sa po prvom praní, ale po čase už vidno, že to nie je nové.
Poznám aj lacnejšie značky, ktoré majú kvalitnejšie oblečenie, ktoré vyzerá dlhšie ako nové.
@14 co? ty nemas rad QUIKSILVER?
ty nosiš pansky? ty mužatko pchh
ou sexy bitch :p
Ale ty považuješ asi za veľké hrdinstvo chváliť sa tým, že uprosíš niekoho z rodiny, aby ti dal na túto značku peniaze aby si bol "cool".
ta chcem nasrať
nie
Niekedy mám pocit, že tíchto primitívov náhodne generuje počítač ako tích reklamných robotov na forach, proste toto nemôžu byť živý ľudia, tak sprostý sa človek proste narodiť nemôže...