Nie neznášam celé Rusko, bývalý Sovietský zväz, považujem to za obrovský, špinavý, chudobný, hlúpy, totalitný, nekvalitný, alkoholový, otrasný, zaostalý, aj keď vojensky silný štát.
Prvé čo mi príde na um pri slove Rusko je špinavá depresívna, sivá ulica, na nej zablatená, špinavá Lada a v nej ožratý, prepotený Rus.
Je to pre mňa asi najnesympatickejšia krajina na planéte a jediná, ktorú by som v živote nechcel navštíviť.
toto predstavenie som videl nazivo, a je to to najlepsie co som doteraz na doskach (divadelnych) videl... krasne ruske herecky, hudba, spracovanie, no uzas!
@mm47 Kokotko, na teba už darmo reagovať, pretože s tebou nieje diskusia, dokonca ani komunikovať poriadne nedokážeš, vždy ma pri tých tvojich perlách len udivuje ako je možné, že máš 20 rokov...Maj sa.
@mm47 Ešte by ma zaujímalo aký je rozdiel medzi proamerickým a proruským a taktiež by som chcel vedieť či si si ty pričuchol k Amerike, v tom prípade si rovnaký "sedlak" ako ja.
Predstav si ze ja nijak extra nezboznujem rusko ale niesom ovplyvneny hollywoodom Bol si v USA den ? dva?
Rusko sa nehra na zachrancu sveta aby malo ropu , rusi aspon vedia o com hovoris ked povies Egypt narozdiel od americanov ktory sa na strednej ucia to co my na zakladke , nevedia nic o svete a staraju sa do kazdeho.
A v USA ti burani niekde v Texase piju rovnako ako rusi a su to 4krat necivilizovanejsie hovada ako ktokolvek z Luniku9
@mm47 Nemienim tu rozoberať tému USA vs. Rusko a s tebou už vôbec nie, tvoj názor je mi vrcholne ukradnutý, ja som si svoj prezentoval a keď sa ti to nepáči tak sa môžeš kľudne aj posrať, niekto taký ako ty mi ho určite nezmení a už vôbec ma nedokáže uraziť...
mam rada rusku literaturu, rusku prirodu, rusku vodku, rusku hymnu, vlastne celkovo rusku kulturu. jazyk sa mi tiez paci. samozrejme, su veci, ktore sa mi na rusku protivia, ale pozitiv je z mojho pohladu viac
a este neznasam Nemcov a Nemecko.. to neznasat nemyslim az tak silno, predsa len tam nemusim zit.. dalej nemam rad Madarsky jazyk a ich kulturu a samozrejme nemcinu...
nemam rad tych nasich samozvanych bratov, ktory nas v najvacsej zime bez akehokolvek varovania nevahali odpojit od plynu, ktory poctivo platime kazdy mesiac... a je mi jedno, ze plyn preteka cez neplaticov.. nech by pretekal aj cez ugandu... (samozrejme tych dovodov preco nemam rad rusov je mrte a zacinaju niekde od roku 1948)
Nad niektorými názormi v tejto diskusii, či ankete, sa mi zastavuje rozum. @pernik bol si v Rusku? Videl si, ako tam ľudia žijú? Nemáš pocit, že všetko to, čo si vymenoval je VŠADE na svete, pretože nič nie je jednofarebné? Prepáč, ale s tvojim názorom naozaj nesúhlasím a príde mi vystrihnutý akoby z nejakej čiernej kroniky Ruska a to, čo je tam hodnotné, si nikdy nevidel ani o tom nepočul, po prípade, si to prehliadal a ignoroval.
@pernik tomi, ale bohuzial take bytovky a ulice co si dal obrazky, tak take vidis u nas v KE , presne to iste je u nas vlastne a zijeme na rovnakej urovni co sa tyka toho vzlhadu okolia az na par vynimiek , par casti v nasom meste , ktore vyzeraju modernejsie , je to to iste podla mna...
Rusko mi je nesympaticke , naopak USA az velmi a to je moj sen, tam zit...v rusku som nebol nikdy , ale myslim, ze prostredie je tam rovnake ako u nas , u vsetkych slovanskych statov a tak to ani nepotrebujem vidiet ....navstivit by som siel tu krajinu , ale zivot si v nej neviem predstavit asi...na celom rusku sa mi paci iba ich hokej a este futbal ked tak.
Mam rad Rusko - ich kulturu atd. Aj ked, sucasne Rusko je takpovediac hore pičou, ovela radsej by som bol, keby vydrzala ZSSR, vtedy tam bol ovela kvalitnejsi zivot (tym nemyslim financnu situaciu...).
Neviem preco dnesne deti su orientovane na rakovinu sveta USA...
@zmyja365 a odkial vies ze mi to nevadi?keby sme boli nejaky extra bohaty stat napr.Luxembursko tak mf ale my co mame platy okolo 500eur si mame pozicat aby sme mohli pozicat niekomu kto zarada 1500?tak to je zaujimava logika
@pietro93 Pretože je tam v priemere asi 20x lepšia životná úroveň, ľahší život etc.
Mimochodom, radšej budem žiť niekde v dome na okraji hocijakého Amerického mesta, rozvážať svoju prdel na Chevrolete Suburban a mať dostatok ako prežívať niekde v sivom paneláku na okraji hocijakého špinavého, studeného Ruského mesta, voziť sa na Lade a drieť deň v továrni na hovná aby som si mohol kúpiť aspoň fľašu vodky a chleba...howgh.
ja nemam na rusko ziadny nazor pretoze sa o nich nejak nezaujimam , to ze su alkoholici a ze tam je plno kktov atĎ. ... tak to je vsade takze nebudem na nich nadavat.
@putin ked sa mozem opytat , preco tak sympatizujes s Ruskom ??? mas od tial rodinu alebo ako to je ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
(ROFL)
dalo sa čakať, že putin má rád putina, nieže, onegin?
ja federáciu neznaju, ale ruská literatúra je prvá osoba v osobe, ktorej by som povedala: ja teba ľubju
Ozaj ty ma podvadzas s @putinom ? !! (ROFL) ty kotě
@mm47 ano a co? ale s nim si len uzivam mladost
Inokedy som mal kebab s vodkou lepsie?
Ale nemám rád ruskú politiku.
@mm47 ja uz som vecerala beebee
Prvé čo mi príde na um pri slove Rusko je špinavá depresívna, sivá ulica, na nej zablatená, špinavá Lada a v nej ožratý, prepotený Rus.
Je to pre mňa asi najnesympatickejšia krajina na planéte a jediná, ktorú by som v živote nechcel navštíviť.
Moja predstava Ruska:
@mm47 sam si ho kup
@66janica6 To malo byt tricko co za obrazok som pridal
@66janica6 jakeho Arnolda?
Máš rovnaký názor na US ako ja na Rusko.
Predstav si ze ja nijak extra nezboznujem rusko ale niesom ovplyvneny hollywoodom Bol si v USA den ? dva?
Rusko sa nehra na zachrancu sveta aby malo ropu , rusi aspon vedia o com hovoris ked povies Egypt narozdiel od americanov ktory sa na strednej ucia to co my na zakladke , nevedia nic o svete a staraju sa do kazdeho.
A v USA ti burani niekde v Texase piju rovnako ako rusi a su to 4krat necivilizovanejsie hovada ako ktokolvek z Luniku9
jedina pozitivna vec, co dali Rusi svetu je hokej na najvyssej urovni.. liahen hokejovych megatalentov a skvelych korculiarov..
Je to krajina, kde všetko zlé je ešte horšie.
Neviem preco dnesne deti su orientovane na rakovinu sveta USA...
Mimochodom, radšej budem žiť niekde v dome na okraji hocijakého Amerického mesta, rozvážať svoju prdel na Chevrolete Suburban a mať dostatok ako prežívať niekde v sivom paneláku na okraji hocijakého špinavého, studeného Ruského mesta, voziť sa na Lade a drieť deň v továrni na hovná aby som si mohol kúpiť aspoň fľašu vodky a chleba...howgh.
@mm47 Teším sa na tvoju odpoveď
@putin ked sa mozem opytat , preco tak sympatizujes s Ruskom ??? mas od tial rodinu alebo ako to je ?
@41 ,nesúhlasím