ano je to pánko,ako s z ničoho dostal hore a ako ovláda marketing ,presne vie kedy čo treba kde povedat,zverejnit aby sa to riešilo a aby mu to zvýšilo predajnost....a haterov ide roztrhnút z toho akí oni majú úbohí život a on si žije svoj sen....dole klobúk
čo sa týka hudby , mám pár skladieb čo sa mi naozaj páčia .. ale ako človeka ho rešpektujem zato čo dokázal..chlapec ako milión iných a predsa je na vrchole (a áno a ešte k tomu je cigán..to musí naštvať čo ? )
Pocuval som ho este ked si hovoril patrik metamorfolord a mal hlas jak cigan z osady uz vtedy rapoval o picovinach spolu s dalsi kokotmi ako ryso bukovinsky a vec na zvukoch ulice, takze som presedlal na emericky hip hop najradsej som mal bysta rhymesa a cypress hilla a estik dreho ale potom som zacal pocuvat elektro a to je naj.
@jurito Za pochopenie ďakovať nemusíš, pretože nemám to na základe čoho chápať.
A teraz otázka. Kritiku cirkví berieš tým pádom tiež ako závisť? Kritiku politika tiež? Alebo je tento, ehm, sociálno-spoločenský jav, aplikovateľný len na Rytmusa?
nemám rada jeho tvorbu, nepáči sa mi ako sa prezentuje, nepáči sa mi ako sa vyjadruje, nepáči sa mi ako sa stále musí chvastať značkovými handrami a autami a nepáči s ami, ako nevie prijať kritiku a vždy to zmietne len na to, že mu všetci závidia. Čiže nie, nemám ho rada.
fakt "najlepšie" na jeho prezentovaní samého seba je, že keď sa niekomu jeho tvorba nepáči, tak povie že sme všetci len sprostí rasisti a bla bla bla a my sme nič nedokázali tak si otvárame hubu a pod.
žiaľ nie každý počúva taký žáner hudby a takým povýšeneckým správaním si tiež nikoho nezíska
nič hodnotné nedokáže ludom predať ... sú to len povrchné a lacné prejavy ktoré skôr z neho robia chudobného človeka z vnútra ... pri tom má možnosti a prostriedky an to aby to tak nebolo ... čo je velká škoda
ja si myslim,že je to kral koko...vlastne nie,nechcem nadávať,
rep sa mi nepáči,ale jeho ,,tvorba" a ,,hudba",ktora sa neda považovať za hudbu je ešte otrasnejšia
myslím si,že je celkovo úbohý aj to,ako sa vyjadruje,ako sám seba prezentuje,vychvaluje zlatými reťazami a autami a ,,šeci mu len závidíme"
uplne ma dostala tá reklama jak ukazoval ten zlatý rytmus mobil
ale aj pozitívum: mám rada rytmaus reklamy,sú vcelku trápne,ale zasmejem sa
chcel som hlasovat za moznost NERIEŠIM, ale tak tiez ho nemam rad ked mam byt uprimni sice dokazal nieco v tom svojom biednom zivote a pre niektorych je KRÁL ale ja ho nemusim. Nezavidim mu pretoze to co dokazal nie je pre mna nic. ma tolko penazi len vdaka sprostim detom, co pocuvaju tie jeho KKtiny, volakedy mozno jeho "hudba" bola ina ale aj tak pre mna nic moc... moze sa podakovat tomuto blbemu narodu za svoje bohatstvo.
Ano RytMouse si kral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
+on to má dobre spočítané čo a prečo robí... Je to šikovný chlap.
A teraz otázka. Kritiku cirkví berieš tým pádom tiež ako závisť? Kritiku politika tiež? Alebo je tento, ehm, sociálno-spoločenský jav, aplikovateľný len na Rytmusa?
žiaľ nie každý počúva taký žáner hudby a takým povýšeneckým správaním si tiež nikoho nezíska
rep sa mi nepáči,ale jeho ,,tvorba" a ,,hudba",ktora sa neda považovať za hudbu je ešte otrasnejšia
myslím si,že je celkovo úbohý aj to,ako sa vyjadruje,ako sám seba prezentuje,vychvaluje zlatými reťazami a autami a ,,šeci mu len závidíme"
uplne ma dostala tá reklama jak ukazoval ten zlatý rytmus mobil
ale aj pozitívum: mám rada rytmaus reklamy,sú vcelku trápne,ale zasmejem sa
Ano RytMouse si kral