@punxee aj Nirvanu mam velmi ale velmi rada! Ale najradsej som ju mala na prelome zakladnej a strednej skoly. To znamena rok cca 94-95? nepamatam sa presne.
oooooooooch, to by som aj ja celaaa...zazit nirvanu v obdobi, kedy realne existovali...pfuuu, skoda, ze som jej fanusik as 15 rokov po Kurtovej smrti...
@punxee ja si mylim, ze ich existuje dost. Ludia na nich podla mna nezabudli. To vidno podla reakci ked si to pustim napr. v aute a niekoho veziem, tak luda velmi zivo na to reaguju. Aj Foo fighters mam rada a ludia to do dnes pocuvaju. Napr. moj otec si to pustal aj dnes rano. Takze ono je to jedna z hudobnych legiend ak sa to da tak nazvat. Odstartovali uplne novy styl hudby a posunuli mnohych. To sa nezabuda.
@punxee inak ja sa obvykle vcitujem skorej do hudby ako prekladam texty. Nechavam na seba pôsobiť tony, zvuky a melodie. Ked to pohne mojim vnutrom tak je to hudba pre mna a az potom sa snazím prekladat texty. Moja anglictina je mizrna! A prvotna je ta vnutorna energia ktoru z hudby mam! To je pre mna alfa a omega, musi to vo mne zanechat stopu a zarezonovat. Vnimam to vyrazne emocne...
@punxee Hmm, tak to zase si ja radsej nastudujem podrobne zivotopisi tych jednotlivých hudobnekom a stoho nejako skor vycitujem charakter. Ale vies co inspirovala si ma pojdem si daco poprekladat. Inak mne sa zda, ze v piesnach casto spieva o priatelstve a ze to si dost cenil. Ale hovorim moja anglictina ma rezervy a viac som vnimala tu instrumentalnu zlozku az do teraz, kedy zacinam aj prekladat.
A to sa premietalo do tej agresivnej a destruktivnej hudby s ktorou sa ja stotoznujem lebo je to moj ventil od veci ktore ja v sebe dusim alebo mi chybaju a nevidim cesty ako sa pohnut z miesta, ako nebyt nestastna, frustrovana a prazdna...
@obi a preco ta Green day uz omrzel, ved ked sa ti to raz pacilo tak ak sa k tomu po case vratis tak ta to obycajne opat chyti. A ja zase Foo Fighters az tak nemusim a nirvana je proste nirvana!
Nirvana je legenda, to je samozrejme. Green Day, hmm, sám neviem, proste mám obľúbenejšie skupiny.... ale neviem presne vysvetliť prečo sa mi green day až tak nepáči....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Takze to bude asi pravda. Akeby prisli na slovensko to by bola parada!
wake me up when september ...
boleward of..
a este taku co maju s U2
)
super skupina
ale tak mam aj oblubenejsie
@matushkaa