Neznasam slovensko aka mafiansky zlodejsky stat. ludia tu nemaju dobry vztah k uspechu a zavidia. Kazdy sa snazi kazdeho len odrbat, stat ta chce co najviac zdanit, sudy su tu len pre tych co si ich mozu dovolit. Policia namiesto toho aby chytala kriminalnikov, kazdych 10 metrov vybera pokuty za prekrocenie rychlosti - aby naplnili statnu kasu. Ked ti niekto nezaplati fakturu, mozes sa stazovat na lamparen - podnikatelske prostredie na urovni africkych bananovych republik.
Myslím že by sme mali byť zmierený s tým kde sme sa narodili (hoci to môže byť niekedy ťažké).
Ja som toho názoru, že sme sa narodili na najšťastnejšom mieste na svete. Slovensko nie je veľmi bohatá ani chudobná krajina. Nemáme tu veľa prírodných katastrof. Máme akurátne prírodné podmienky. Máme úrodnú pôdu, lesy, dostatok vody, pestrosť rastlín aj živočíchov. Máme prírodné krásy. Sme uprostred Európy, Prežili sme si aj pro-Ruskú aj pro-Americkú éru (to je menšie plus). Ľudia sú tu akurátnej povahy. Sme belosi, kresťania (tým nechcem uraziť ostatné rasy ani nekresťanov). Sme slovania.... Naši politici, naša ekonomika, politika, nie sú ktovieaké, ale nie sú ani najhoršie.
Takže vlastne nechápem prečo máme problém žiť v tomto našom Slovensku! :ehm:
Zbožňujem Slovensko, lebo som sa tu narodila Je to mj domov, i keď nehovorím, že by som tu chcela v budúcnosti zostať. Krásna krajina, jazyk, kultúra, história a mnoho ďalšieho ale mentalita väčšiny Slovákov je dosť smutná.
krajinu ano, ludi nie.
odkedy som zlozil tu myslienku na mojom nazore sa nezmenilo nic.
mam rad prirodu, krajinu kde som sa narodil a poznam ju od detstva.
vcelku plus je aj to, ze tu ludia pouzivaju mne najviac zrozumitelny jazyk.
ostatne by som najradsej zahodil do kosa.
Neznasam slovensko (a vo vseobecnosti aj europu). Dovodov je kopu a vacsina z nich suvisi s mentalitou ludi + bezbrehym socializmom, ktory ma rocne okradal o velku kopu penazi. Tak ci onak nevidim dovod preco by som mal mat rad nejake teritorium, na ktorom som sa ocitol len genetickou nahodou. Nedava to ziaden zmysel.
nepáči sa mi systém vlády, financovanie ľudí, ktorí vkuse sedia na riti a robia hovno, podporovanie tých, ktorí si to nezaslúžia, a svoju vlastnú zbabelosť skrývať za "rasizmus"
proste nemám rada isté skupiny ľudí, ktorí tu žijú a ani krajina sa mi moc nepáči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja som toho názoru, že sme sa narodili na najšťastnejšom mieste na svete. Slovensko nie je veľmi bohatá ani chudobná krajina. Nemáme tu veľa prírodných katastrof. Máme akurátne prírodné podmienky. Máme úrodnú pôdu, lesy, dostatok vody, pestrosť rastlín aj živočíchov. Máme prírodné krásy. Sme uprostred Európy, Prežili sme si aj pro-Ruskú aj pro-Americkú éru (to je menšie plus). Ľudia sú tu akurátnej povahy. Sme belosi, kresťania (tým nechcem uraziť ostatné rasy ani nekresťanov). Sme slovania.... Naši politici, naša ekonomika, politika, nie sú ktovieaké, ale nie sú ani najhoršie.
Takže vlastne nechápem prečo máme problém žiť v tomto našom Slovensku! :ehm:
odkedy som zlozil tu myslienku na mojom nazore sa nezmenilo nic.
mam rad prirodu, krajinu kde som sa narodil a poznam ju od detstva.
vcelku plus je aj to, ze tu ludia pouzivaju mne najviac zrozumitelny jazyk.
ostatne by som najradsej zahodil do kosa.
K negatívam sa vyjadrovať nechcem.
proste nemám rada isté skupiny ľudí, ktorí tu žijú a ani krajina sa mi moc nepáči