nie nemam rada slovensky hip hop, vlastne nie som ista ci mam rada vobec nejaky hip hop, neviem ziadne texty naspamat a ano, urazanie a nadavanie mi tam vadi
Mno taq ja ten rap celkom ujde ... vadi mi tam to nadavanie ale teras uz kazdy nadava ale to urazanie to jevrchol .. mne sa pacia taq pesnicky kde je vyjadrena laska a tak taqe pomale ... ked som smutna tak ich welmi rada pocuvam lebo tam hovoria o zivote taqom samom .. inak ho nemusim moc lool..
sk hip-hop? to aj existuje? tieto sracky a chudakov co sa pokusaju byt zaujimavi nazyvas hip-hop? inak som celkovo anti hip-hoper (hlavne sk)- takze odpoved je NIE .
nie ja to nepocuvam..to je hlupost...no ale jedine eminem to take viete, ze normalne sa tam vyjadruje i ked niekedy zahresi..ale eminem je dobra skupina..a ked niekde sa zahresi poviem si, ej ved to su ludia nech si robia co chcu..ako niekedy to aj mne vadi ked pride navsteva a ja pustim hip-hop a zrazu sa tam zahresi..tak to sa mi niekolko krat stalo..ale uz som si na to normalne ze zvykla..takze moc mi to uz ani nevadi..ale inac ako to moc nepocuuvam..
ja mám rada rap podľa mňa sú niektoré pesničky fajn tiež viem kopu naspamäť už a ešte ma to neomrzelo napriek tomu však počúvam rôzne žánre hudby a rap nie je o urážaní a nadávaní ale o podstate pravdy o tom ako to je v živote...tak ako punk bol o niečom inom a teraz ho robia niečím iným tak isto je to aj s hip hopom
slovensky hip hop nieje hiphop mi taky styl nemame pretoze rytmus,vec,druha strana,zverina a spol povazovat za raperov a hiphop je trochu mimo..a rap je len to basnickovanie a hovorenie do mikrofonu a hip hop je ta hudba a cele to tak si to nemylte..
mam ho rad je dobry uz sa konecne rozbieha, ale ked zacinal tak sa my zdal tak trochu trapny, no čest vynimkam napr. nazov stavby vec ty boli dobry aj vtedy, pozna nekdo..?
@mirussqa01 heej vsetky texty? tak ti dam lahku vec. S.W.R ft. Magix a edy Metaliza-Cierne eso no davaj text zpamati
A ano rap mam rad aj ten slovensky, ale pocuvam viac underground a oldschool. A to s tym urazanim a nadavanim si strcte viete kam. Rovnako sa nadava aj v inych styloch a poznam aj par skupin, kde nenadavaju vobec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale napr. Moja reč má niektoré fajn texty
A ano rap mam rad aj ten slovensky, ale pocuvam viac underground a oldschool. A to s tym urazanim a nadavanim si strcte viete kam. Rovnako sa nadava aj v inych styloch a poznam aj par skupin, kde nenadavaju vobec.