nemam rád rap všeobecne,mal som také obdobie že som počuval KF bozk na rozlúčku zdalo sa mi celkom vtipné,ale kvitujem ak sú tie texty o súčasných problémoch a nie o tom ktorú kto vyjebal,kolko kto zarobil a podobné hranie sa na drsných negrov
Ja som dospel do stadia ze nepocuvam skoro vobec ziadnu hudbu kedysi som stale rap pocuval a teda hlavne SK no dnes uz iba tak obcas si vypocujem nieco
rap počúvam už 10 rokov ale toto ma nejako nezaujalo prepáč, text fajn, Radka feat mi tam ale vôbec nesedelo, niekedy bolo hudbu v pozadí počuť viac ako Libi-ho, čo spôsobovalo "šum" atd..
Slovenský rap... hnus... úplne by som to zakázal. A čo je najhoršie že tí trápni úbožiaci sa tlačia do rádií a rádia musia hrať tie ich zasrané sračky, lebo sa potrebujú zviditeľniť.. hnus.. trapkovia trápni
Ľudia, sa uvedomte a neodcudzujte niečo, o čom máte svoje zovšeobecnené názory. Existuje hudba dobrá a zlá a od štýlu to nezávisí.
Áno, mám rada niektoré počiny slovenskej rapovej scény. Názov Stavby, Plexa, Strapa, Modré hory a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale nie nemám rada slovenský rap. A ani český okrem jednej crew. Tu ľúbim. Oni majú také texty od srdiečka.
Nechápem tých konzervatívcov ktorí ho odsudzujú len preto že sa tam nadáva/pretože je to moc "živé"
Nie. To nie je dôvod, prečo to ľudia nemajú radi.
Nemajú to radi lebo to znie retardovane.
ale mladeho zacinajuceho interpreta si kvoli tomu nepustim
Az na jednu bandu 17 ročných chlapcov ktorí rapuju ako sú na scéne už desať rokov....Len ty ich nevidel. Kriste
Áno, mám rada niektoré počiny slovenskej rapovej scény. Názov Stavby, Plexa, Strapa, Modré hory a tak.