Neviem si predstaviť, že by som ho nemala mať rada
Comu sa najviac venujem je beh. Mám rada aj iné, ale tie praktizujem len príležitostne, napr. bedminton. A ešte mám veľmi rada aikido, ktorému sa momentálne nemôžem venovať. Ale verím, že sa k nemu v blízkej dobe vrátim
nemám rada šport. a nemám rada používanie pojmu šport ako súhrnného pre všetky pohybové aktivity. lyžovanie dole kopcom, využívanie bicykla ako dopravného prostriedku, kúpanie sa v jazere, dlhé prechádzky, to mám rada, ale za šport nepovažujem.
Sport ma absolutne netesi. Od malicka kazdy na mna nadava, aka som nesikovna pri sporte. Dost ma to mrzi. Clovek si mysli, ze sport je tu len pre radost a potom pride nejaky sutazivec, vyvedie ho z omylu nejakou tvrdou kritikou a zisti, ze vlastne to ma celkom nudne pravidla, ktore tesia len sportove typy, co im svaly rastu s kazdym krokom...mam rada taky pohyb, ktory je o uplnej individualite a nejde tam o to podat standartny vykon, ale vybit si potrebu hybat sa. Cize vsetko, co sa da robit sam a vlastne to je len pohybova aktivita a nie sport.
Hrával som basket aj som v ňom bol dosť dobrý si dovolím po toľkom tréningu a výsledkoch povedať....potom som s ním musel skončiť a teraz milujem MMA neviem čo by som bez toho športu robil...momentálne chvíľku netrénujem a už mám neskutočné absťáky ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Comu sa najviac venujem je beh. Mám rada aj iné, ale tie praktizujem len príležitostne, napr. bedminton. A ešte mám veľmi rada aikido, ktorému sa momentálne nemôžem venovať. Ale verím, že sa k nemu v blízkej dobe vrátim
ale milujem jazdenie na koni .. prípadne keby mám peniaze, tak by som sa rada začala venovať fitnes
nemám rada šport. a nemám rada používanie pojmu šport ako súhrnného pre všetky pohybové aktivity. lyžovanie dole kopcom, využívanie bicykla ako dopravného prostriedku, kúpanie sa v jazere, dlhé prechádzky, to mám rada, ale za šport nepovažujem.
aj isté športy.
ale nie všetky.
ale rada sa hýbem, naozaj. Behám, skáčem, bicykel, korčulky, pilates...
dá sa pri tom uvolnit, a aj sa udržiavam vo forme.