Ale zase neznasam mestke deticky, ktoré idu stanovať na jednu noc a nechaju po sebe bordel ako keby tam tri tyzdne taborili kočovni cigani . Zasada - Nechať po sebe miesto ešte krajšie ako bolo pred tým.
najviac na svete ! väčšinou som náchylná na svoju hygienu aj na ten hmyz... tiež som z mesta ale stanovačky sú geniálneee!! a nemôžem sa dočkať... a aj tak stanujeme vždy pri vode takže sme celý deň vo vode celú noc prechlastáme prehulíme .. vodná fajka, gitara proste to je úplne najlepšie na svete !
nemam stan a stanovacka sa mi spojuje so strasnym teplom v stane vystriedane so strasnou zimou v noci vlasamy smrdiacimi od ohna a spekacok a vela svrbiacich stipancov od komarov..aka bola otazka?
Ja mám zatiaľ stanovačky rada, lebo zatiaľ na všetkých som bola v blízkosti nejakej vody, ktorá aspoň trochu nahradila sprchu...Ale keď tak nad tým rozmýšľam, je to celé dosť nepraktické, žiadna kúpeľňa, ani sprcha, nemáte si ako poriadne ani zuby umyť, veľa hmyzu (nie som fajnovka nejaká alebo čo, ale hmyz je hmyz!!), rána v zaparenom prehriatom stane a skoro žiadne šance na akékoľvek každodenné hygienické činnosti .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@fxx komu nie
no stanovačka na 1 noc je dosť o ničom. Keď ideš na 9-10 noci to už je ina hygiena
jednoducho neopakovateľný zážitok, a to nepohodlie? nepociťujem
otmosféra na nezabudnutie
k tomu gitara a ohník,
a nočná obloha nad nami
ďaleko od civilizácie
v tichu a tme
v lete je stan môj druhý domov