Nemám rád strach, ale nadruhú stranu ho ovládam, teda aspoň zatiaľ sa mi to darí xD Máločo mo videsí, ale keby som stretol nejakého ducha, resp. niekoho zo zakrvavenou sekerou, asi by som sa trošinku bál xD
@xmimix aj ja strasne ...raz som bol na takej farme da sa povedat a za mnou stal kon ja som o tom nevedel a zrazu mi zahucal do usi ja som aj drbol na zem
strach je skvela vec , ked sa niecoho naozaj bojite , nedokazete vnimat nic ine len ten strach v takych chvylach sa prejavi clovek taky aky skutocne je
a ja sa bojiiiiim , hmmm len strachu samotneho ze ma ovladne v situacii ked sa to bude najmenej hodit ...
Nenávidím ten pocit úzkosti, či mravčenie v bruchu...
Z čoho mám strach? Takže.. :
-hĺbok- alebo pocitu, že pod hladinou je len tma ...
-občas stiesnených priestorov, ale moc nie, iba vážne ,ak nejaký extrém
-v noci sa zo zásady nepozerám do zrkadla
-ak idem v noci po chodbe (máme takú dlhšiu chodbu) tak mám pocit, že niekto je za mnou
-keď spím, tak nesmiem byť otočená k izbe, len ku stene. Ak som k izbe, tak nemám pocit bezpečia atď
- už ako malá som si vždy cez nohy všelijako preplietla paplón, s tým aby mi ich ktosi na konci postele nechytal (a ostalo mi to dodnes)
-tmy
-násilnej smrti
-že sa zobudím v rakve
-úmrtia nejakej blízkej osoby
-veľkého sklamania...
na to sa neda odpovedat jednoznacne... mam rad ten pocit neistoty okolo istych veci, pri ktorych nevies co je pravda a co nie ( neviem ci chapes ) ale na druhu stranu nenavidim ten typ strachu, z ktorych mozu mat ludia fobie, ci uz je to vyska, hlbka, pavuky, vtaky
@cocca-colla detto ešte by som hádam doplnila pavúky a všelijaký hmyz.... idem vyskočiť z kože keď to vidím v mojej blízkosti :/
A nerada sa bojím.. :/ neznášam strach :/
strach mám rada... síce niekedy mi tak tlčie srdce až to bolí, ale nevadí... poznám miesta, ktoré sú vyslovene nepríjemné, nerada tam chodím, ale som tam vždy ako je príležitosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
konííí sa bojím strašne
Ja neviem mne sa to zdá moc veľké divoké proste by som sa ho nedotkla ani zanič a sadnúť detto to si dám radšej pavúkov na bradavky .D
a ja sa bojiiiiim , hmmm len strachu samotneho ze ma ovladne v situacii ked sa to bude najmenej hodit ...
Z čoho mám strach? Takže.. :
-hĺbok- alebo pocitu, že pod hladinou je len tma ...
-občas stiesnených priestorov, ale moc nie, iba vážne ,ak nejaký extrém
-v noci sa zo zásady nepozerám do zrkadla
-ak idem v noci po chodbe (máme takú dlhšiu chodbu) tak mám pocit, že niekto je za mnou
-keď spím, tak nesmiem byť otočená k izbe, len ku stene. Ak som k izbe, tak nemám pocit bezpečia atď
- už ako malá som si vždy cez nohy všelijako preplietla paplón, s tým aby mi ich ktosi na konci postele nechytal (a ostalo mi to dodnes)
-tmy
-násilnej smrti
-že sa zobudím v rakve
-úmrtia nejakej blízkej osoby
-veľkého sklamania...
Som strašná, ja viem
A nerada sa bojím.. :/ neznášam strach :/
ale strach mam rad