@mielikki treba si dat sushi niekde kde sa zivia rybolovom, nie v strednej europe napr tu ma 18 kuskov sashimi + polievka stoji cca 8.50e a nazerem sa z toho tak, ze ledva chodim.
@borovy ja proste nechápem tých ľudí. Najprv ti chutí nejaké jedlo máš ho rád, najradšej by si ho zjedol aj celú misu, ale zrazu zmeníš stravovanie na proti mäsité a v tom momente ti to jedlo nechutí? Wtf? To ti nemôže prestať chutiť jedlo len tak zo zlomu. To je chujovina. To len tvoj mozog ťa ošaliľ lebo si sa dala na také sračky.
Ešte som to nejedla. Ale mám rada praženého lososa. Neverím, že surový losos s ryžou je chutnejší, ako varený losos s ryžou. Je to len zbytočne drahšie podľa mňa.
@borovy planéta ťa má v piči. Ja tomu proste nechápem. Chceš chrániť Zem tým že nebudeš žrať zvieratá, ale rastliny žereš, veď tým ničíš Zem! Ono by trebalo jesť najradšej kamene. No a k tým zvieratám tým, že nebudeš žrať to zviera, tak ho zje niekto iný. Ono sa to tak hovorí, že ak nebudem jesť zvieratá, tak zachránim to úbohé zvieratko, no ja ti musím povedať, že ho nezachrániš, len ho poskytneš inšiemu mäsožravému človeku. Takže ešte nejaké ďalšie logickejšie dôvody prečo to robíš, lebo týmito dôvody sa len trápiš.
@google123 asi narážaš na to že títo ľudia u tak odlišní, že to vyzerá, ženemaju radi vacsinu ludí, lebo vacsina ludí je normálne maso a robia všetky tie veci, čo su podla nich normálne a títo vegáni maju celkom iný rebríček hodnôt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
milujem sushi. neskutocne.
Radšej si dam niečo, z čoho sa aj najem