@yasmin nie nie sii!! aj ja ho milujeeem priam ho zbožňujem...nie ako moje spolužiačky aa ježiiiš zas ide telesná oo asi mi je zle raz budu lutovat ked budu trebars na voziku že sa kedysi mohli hybať a nerobli tak
nemam ho rada a pokial sa da tak tam ani nechodim ale ked uz idem tak prezijem a prilezitostne aj daco robim /napriklad sa uhnem ked na mna na volejbale leti lopta/
Pred dvoma rokmi som mala 42% absenciu na hodinách telesnej výchovy.
Minulý rok som bola pre istotu od telesnej oslobodená. Ten minulý rok bola telesná môj obľúbený predmet, strašne ma bavilo sa pozerať na ostatných ako cvičia.
Ja som profkám povedal že ma žiadnym spôsobom nedonutia cvičiť alebo niečo robiť Semtam si prinesiem telesnu a prezlečiem sa,a snažím sa vyhýbať všetkemu.
sprejerka01 to je aj u nás tak... raz sa profka nahnevala na holky a tak sa spýtala policajtov čo tam tiež cvičili či s nimi nemôžeme behať okolo rieky... ja som mala v tedy krámy a horúčky 38 a strašné bolesti, proka mi na to povedala, že ja nemusím keď nechcem, ale ja som išla... a to boli ešte tie strašné teplá vtedy... 5 kolečiek sme zabehli a prvý 10 dostali 1 a pravdaže ja prvá a profka na mňa kuká že čo mi jebe že za taký čas a z horúčkou... povedala, že sa hodím ku vojakom, čo ma dosť potešilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Len gymnastiku nemám rada...
Už mám kvoli tomu neospravedlnené hodiny čo som mu odmietla tancovať
Žili mi to trhá
Ale popri atletických skúškach by som sa najradšej uliala...
a s tými mojimi spolužiakmi (nič proti tebe @Danio ) keby sme boli v posilke alebo vonku basket a tak to by som brala...ale toto ?? Nie ďakujem...
Minulý rok som bola pre istotu od telesnej oslobodená. Ten minulý rok bola telesná môj obľúbený predmet, strašne ma bavilo sa pozerať na ostatných ako cvičia.
Kvoli telesnej mam asi najviac neospravedlnenych.
A okrem toho my nemáme telesnú, ale debatný krúžok takže tam vlastne skoro ani nechodím.
Mohli by sme mať zumbu ♥