Ja už asi dva týždne chytám strašné chute sadnúť na vlak a ísť sa vyblázniť na trampolíny na Štrbské pleso napr. Neviem ako mám vydržať do júla strašne sa musím vyhaluziť.... takže? máte alebo nemáte radi trampolíny... nepoznám zatiaľ nikoho kto ich n
Spoznala si prvého človeka ktorý ich nemá rád a nikdy ich rád ani nemal :p
Asi to bude zapríčinené mojím super silným žalúdkom, pri ktorom mi dokáže byť poriadne zle aj po 2 minútach obyčajného hombania naozaj ležérnym tempom.
emokika KIKAAA ja ta zabijem !!...prav pridem domov pozrem na Birdz a tvoje new forum..a namiesto "máte radi trampolíny?"...prečítam "máte radi tampony?"..tak toto uz neee
ach, tie trampoliny na strbskom plese milujem bebe o dva tyzdne tam idem sa vyblaznim zase raz kvalitne dosyta na rok dopredu ze trampoliny nebudem potom chciet vidiet hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Asi to bude zapríčinené mojím super silným žalúdkom, pri ktorom mi dokáže byť poriadne zle aj po 2 minútach obyčajného hombania naozaj ležérnym tempom.
ale inak hej mam ich rada
Jj mám rada, najmä keď je tam niekto s tebou na nich Doobre ťa stadál vyjebe