@grietusha ja keď si spomeniem na to, ako sa môj tatino potil jak prasa z tej tvojej hovädziny, čo ho to štípalo
ale ja štipľavé lúbim, ale odkedy som sa skoro zadrhla kebabom, keď som mala zápal priedušiek (a prezieravo som to zapila vínom), nechávam to na pokoji a dávam si pozor.
@grietusha Neverím Keby to nebola polievka, tak je to v pohode. Lenže bola celá nejaká divná. A to som jedol vifónku prvý raz v živote a hneď takú blee
@ubosko A keď ti poviem, že to bola hovädzia? Možno zle zabalená alebo čo, lebo také niečo... to by nevymyslel ani najčínskejší číňan
@jimmycrow som človek, ktorý celé detstvo jedol mäso, ktoré sa dá bez akéhokoľvek preháňania opísať ako "kosť obalená korením". ver tomu, že mám tak vysoký prah citlivosti v ústach, že to so štipľavosťou naozaj preháňam, keď varím.
mnohí ľudia sa mi vyhrážali, že oni radi štipľavé. a keď ma videli si do thajských nudlí s mäsom (samo o sebe pikantné) šľahnúť ešte za lyžicu chilli, tak im šlo oči vystreliť.
ver, že keby som i navarila, tak by si už netvrdil, že pikantné miluješ, najmä, pokiaľ sa ti zdá vifonka štipľavá
@grietusha Nehovorím, že by som to zjedol No dobre, ale šak, nikde sa netvrdí, že pikantné by malo byť podľa teba Ja len zbožňujem ostré jedlá a prílohy, ktoré napríklad môj brat ani do úst nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
všetci, čo ma niekedy videli variť nejaké thajské veci, tak vedia
a všetci, čo ma videli rvať chilli všade, kam môžem... v dosť prehnanom množstve
chilli, feferónky, baranie rohy, úúúúúúúúúúúúúúú.
problém je ten, že to nemôžem mám zápal žalúdka a toto mi to vždy vyvolá (teda bolesť)
aj teraz ma bolí, zas som sa natlačila
ale nepomôžem si :/
to sú výdobytky!
mňam.
@ubosko ja sa divím, že tá moja kuchyňa je stále v poriadku.
niekedy ti navarím, potom prehodnotíš svoju lásku k veľmi štipľavému jedlu
ale ja štipľavé lúbim, ale odkedy som sa skoro zadrhla kebabom, keď som mala zápal priedušiek (a prezieravo som to zapila vínom), nechávam to na pokoji a dávam si pozor.
@ubosko A keď ti poviem, že to bola hovädzia? Možno zle zabalená alebo čo, lebo také niečo... to by nevymyslel ani najčínskejší číňan
mnohí ľudia sa mi vyhrážali, že oni radi štipľavé. a keď ma videli si do thajských nudlí s mäsom (samo o sebe pikantné) šľahnúť ešte za lyžicu chilli, tak im šlo oči vystreliť.
ver, že keby som i navarila, tak by si už netvrdil, že pikantné miluješ, najmä, pokiaľ sa ti zdá vifonka štipľavá
milujem štiplavé
hovorí sa tu o veľmi štipľavých. ostré je také ništ ešte. to je len taký šmak. ale veľmi štipľavé, to je fakt niečo úplne odlišné
Jalapenos sú moje oblúbené papričky. Jemné, ale s chuťou. I habanero mám rád.
a dali ste uz niekedy chili do kakaa alebo ho jedli v cokolade?
TO je sila