jedno malé významné plus za túto anketu, jak sa tu vždy prehrabávam v tom odpade plnom debilných problémov nadržaných štrnásťročných detí, je to rarita
A áno, fascinujú ma Wilde-ove výroky. A lord Wotton.
Teda, hodnotné a prínosné z istých uhlov samozrejme sú. Napríklad z pohľadu tých, ktorí ich považujú za hodnotné a prínosné. Ale myslím, že podrobnejšou analýzou by jeden mohol zistiť, že tomu tak úplne nie je.
Aj áno, existujú nejaké výroky, ktoré ma istým spôsobom oslovili, ale Oskarové to nie sú. Inak, už sa na mňa viacerí ľudia hnevajú kvôli tomu, že nie som jeho fanúšik.
ABSOLUTNE NESUHLASIM S ANI JEDNYM JEHO VYROKOM UVEDENÝM TUNA HORE, VED TO SU BLBOSTI ,ANI JEDNO NENI VOBEC PRAVDA, PRAVEZE BOHATY MYSLIA VIACEJ NA PENIAZE A MLADY MUZI CHCU BYT VERNY? OD KEDY ? A VSETKO SU TO PSEUDOMUDROSTI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
1. "Chudobní myslia na peniaze ešte viac než bohatí, v tom je ich najväčšia bieda."
2. "Ak to nebude trvať dlho, budem na Vás čakať trebárs celý život."
3. "Povedať niekomu celú pravdu - to je niekedy viac než povinnosť - je to príjemné."
4. "Mladí muži chcú byť verní a nie sú, starí chcú byť neverní a nemôžu."
5. "Ženy sú k tomu, aby sme ich milovali a nie aby sme ich chápali."
1. "Skúsenosť je názov, ktorý dávame svojim chybám a omylom."
a obzvlášť trefný mi príde "Jediný spôsob, ako sa zbaviť pokušenia, je podľahnúť mu."
"Človek by nikdy nemal podvádzať, keď má karty na výhru."
"Vlastenectvo je mizernou ctnosťou", to bolo v Skale
"Každý úspech, ktorý dosiahneme, nám urobí nepriateľa. Ak chceme byť obľúbení, musíme byť priemerní."
Inak Wildeovu osobu veľmi obdivujem hneď po D. Adamsovi.
A áno, fascinujú ma Wilde-ove výroky. A lord Wotton.
Nevidím v nich nič hodnotné a prínosné. Buď sú nepravdivé alebo dávno známe alebo samozrejmé.
Inak celkovo k nemu nechovám príliš veľké sympatie.
Pobavila ma Tvoja otázka : )
Aj áno, existujú nejaké výroky, ktoré ma istým spôsobom oslovili, ale Oskarové to nie sú. Inak, už sa na mňa viacerí ľudia hnevajú kvôli tomu, že nie som jeho fanúšik.
@Tryptaminedream
Skvelé, nie som jediný. Inak, aj by som Ti odpísal v tom fóre s tým Freudom, ale myslím, že ho už niekto vymazal, a @sisska Ti odpísala dobre.
Ozaj?
Prečo?
Skúsiš mi dať aj príklad?
veľkosťou písmen chceš naznačiť veľkosť tvojho nesúhlasu?
aspoň ti poviem, ako sa číta tvoje nick po švédsky - [revoluchún]
to E je vysoké.
a U ako francúzske U; tj. ako napríklad v dežá ´vu´ (nie VY, bacha na vec!)
študujem ju na VŠ