1. ak ano, ktory?
2. kde ho pripadne praktizujete,tym myslim, napr.,
oblubene zimne lyziarske strediska
ja idem zajtra lyzovat a na lyziach som nestala uz cca 3 roky, tak mam trosku obavy, aby som ostala cela , mozno si padmy zadok posilnim
na s
no korčulovat na lade tiez neviem ale mam to v plane .... ja akurat lyžujem a učila som sa aj boardovat a board je podla mna lahši ako sa začat ucit ale zasa nebezpečnejsi neviem no lyžovanie uz mi ide aj ked nejako sa mi nechce na jarne ideme lyžovat tak tam to bude ...
no ja som sa minulý rok začala učiť n snowboarde aaaa zatiaľ chodím tak že dolu, a proste tak.. čelom dolu nie bokom ja sa na tom neviem otáčať keby inštruktori neboli takí drahí no a... je to v pohode... zatiaľ ma to baví aj keď ma po tom dosť bolel zadok a ruky po tých pádoch
1. ano, lyzovanie a snowboarding
2. najoblubenejsi je Semmering (Rakusko) ale tam som bola len 2x. zo slovenskych jasna a vratna - hlavne poludnovy grun.
3. neviem to objektivne zhodnotit, lebo lyzujem od malicka (neviem presne ale zacala som v 6 rokoch), snowboard mam teraz len 3. rok a az tak vela som toho zatial nestihla. tazsie je podla mna to, s cim zacinas. na lyziach som padala ovela viac ale bola som este mala myslim ze ked uz jedno z toho ovladas, to druhe ti pojde lahsie
ja lyzujem od 5tich rokov kazdy rok ale naposledy som bol ked som mal 14 asi...a tereaz ideme zase tak som zvedavy tiez ze jak dopadnem a snowboard ma velice laka akurat je to mrte drahe vsetko nemusim ani vypisovat..
zimne sporty su super...rad korculujem aj lyzujem. snowboard sa mi jaksi nepozdava...ja mam radsej rychlost ako triky a podobne veci. najoblubenejsia ladova plocha tu v blave je kuchajda a ked neni zamrznuta tak ostava len zimak. a lyziarske stredisko jednoznacne semmering. urcite su aj lepsie ale toto je najlepsie na akom som zatial bol
noo ja mam rada zimne sporty vela vela..a lyzujem ... ach.. no a naj strediska tak to tu u nas len tazko hladat lebo vacsina je v taliansku rakusku mojich naj..ale u nas je to chopok
tak radšej mám letné športy, ale tak zo zimných je to lyžovanie a korčuľovanie... lyže najradšej vždy v nejakom novom stredisku, ktoré ešte nepoznám, alebo potom malinô brdo. no a korčule jedine Volkswagen Arena Denver Rybník
Milujem sneh a zimu Najradšej snowboardujem,hlavne na chopoku v jasnej po spravodlivej Napr včera som sa ale bol bicyklovať po snehu a dnes korčulovať na jazierku Bolo nás tam málo a s nami ešte aj robili rozhovor do rádiožurnálu, tasr a pravdy
1. lyžovanie zväčšas rodičmi board hocikedy inokedy dá sa na nom dost dobre vyblázniť
2. v Rakusku Kaprun na Slovenskuu Lomnicke sedloo a ked sa mi nece nekam daleko trepať tak postačí aj Lopušná dolina pri PP
3. tak na lyžiach menej pádov je z boardu boli zadok a je nepraktickejši co sa týka nasadzovania, ale zase dá sa nanom viac vyšantiť ako na lyžiach.. podla mna
NO.... ono ja mam rada zimne sporty dost, aaaale.........
Moje dve velke, a takisto jedine zranenia sa mi stali pri zimnych sportoch
1. Sankovacka, roztala som si nohu o zelezny stlpik, ktory drzal jablon. Teraz mam na nohe velku peknu jazvicku (naozaj je pekna)
2. Lyziarsky, moje prve postavenie na lyze, skoncilo to natiahnutym kolennym vazom, sadra 3 tyzdne, modra blbost na nohe 4 tyzdne, neschopnost chodit do skoly 5 tyzdnov
Ach jo, krasne spomienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
2. najoblubenejsi je Semmering (Rakusko) ale tam som bola len 2x. zo slovenskych jasna a vratna - hlavne poludnovy grun.
3. neviem to objektivne zhodnotit, lebo lyzujem od malicka (neviem presne ale zacala som v 6 rokoch), snowboard mam teraz len 3. rok a az tak vela som toho zatial nestihla. tazsie je podla mna to, s cim zacinas. na lyziach som padala ovela viac ale bola som este mala myslim ze ked uz jedno z toho ovladas, to druhe ti pojde lahsie
2. v Rakusku Kaprun na Slovenskuu Lomnicke sedloo a ked sa mi nece nekam daleko trepať tak postačí aj Lopušná dolina pri PP
3. tak na lyžiach menej pádov je z boardu boli zadok a je nepraktickejši co sa týka nasadzovania, ale zase dá sa nanom viac vyšantiť ako na lyžiach.. podla mna
Moje dve velke, a takisto jedine zranenia sa mi stali pri zimnych sportoch
1. Sankovacka, roztala som si nohu o zelezny stlpik, ktory drzal jablon. Teraz mam na nohe velku peknu jazvicku (naozaj je pekna)
2. Lyziarsky, moje prve postavenie na lyze, skoncilo to natiahnutym kolennym vazom, sadra 3 tyzdne, modra blbost na nohe 4 tyzdne, neschopnost chodit do skoly 5 tyzdnov
Ach jo, krasne spomienky