@dievcatko13 hej to som si aj ja myslel ked som mal 13 . ale potom tak na 15 sa to setko zmeni . uvidis . nudes mat par priatelov s ktorymi budes ttravit skoro setok cas , ako aj aj teraz , a uplne tito staci
@felmosorongy podla mna porovnavas hrusky s jablkami trocha... ja pouzivam obe a obe rada, lebo na facebooku mam vsetko v jednej kope, aj kamaratov, aj informacie ,,lajknute" vselijake veci co ma zaujimaju, vsetko len proste na jednom portali... nemusim pozerať tolko stranok ... mam tam aj skupiny do skoly a podobne
A birdz? blogy, fora, znami ludia... kazda stranka je o inom
samozrejme že mám radšej facebook, to je úplne logické predsa tam mám priateľov a page pre web.. tu nemám nič len haluze z týchto magorov vo fórach čo nemajú čo iné robiť iba sa naťahovať za kktiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tam je všetko CHo potrebujem k životu >xD
no je to na rovnako..na fb nahadzem fotky razdva,ale tu sa mi nechce cakat pol dna kym nacita jednu
a zas na fb by som nedal blogy
a nemam tam debilne fora s debilnymi odpovedami ako tu tu sa skor idem odreagovat a spoznat problemy mladych ludi..a aby som nezostarol
btw, uprednostňujem fyzický kontakt s priateľmi, nie štuchanie ale objímanie
A birdz? blogy, fora, znami ludia... kazda stranka je o inom
na fcb si len píšem s pár kamarátmi, s ktorými sa aj stretávam..Tu s ami páči veľa iných vecí, čo na fb nie sú