k sebe vratite? to nie, ale mam dohodu s par ludmi, ze sa dame dokopy v styridsiatke alebo tak. len uz si nepamatam, kto to bol, tak snad aj oni zabudli.
teda sakra ja som to nedočítala
ja som si myslela, že sa vezmete...
tak toto teda nie no.
ale s kamošom skvelým máme dohodu, že sa vezmeme, keď ani jeden z nás nebude mať vhodného potencionálneho partnera do istého veku. (ktorý nebudem prezrádzať radšej )
ale iba taku zo srandy, s mojim "dvojcatom" (nie sme naozaj pokrvni pribuzni, iba ho tak volam) sme si vraveli, ze ak do triciny nic, tak sa dame dokopy ale aj sme si stihli predpovedat, ako by to dopadlo - ze by sme sa povrazdili
Nie ale taku dohodu typu že napr som s nejakym dievčaťom bol a odchádzam napr do zahraničia zarábať a by som si s ňou dal dohodu že jak nahrabem peniaze a budem mať byt/dom tak že sa po ňu vrátim by som chcel mať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Keby so mnou niekto bol len pre to ze nikoho nenasiel, tak to by ki na svedomi nepridalo
ja som si myslela, že sa vezmete...
tak toto teda nie no.
ale s kamošom skvelým máme dohodu, že sa vezmeme, keď ani jeden z nás nebude mať vhodného potencionálneho partnera do istého veku. (ktorý nebudem prezrádzať radšej )
Ale volaku dohodu by som aj ja chcel
Ludia sa v podstate nemenia ale ich priority urcite.
V suvislosti s niekym s kym ste boli a nezabudli ste na neho.
?
"mam uz 25 a nenasla som nikoho lepsieho, ako si bol ty, tak teda mozeme sa zas dat dokopy, aj ked mi na tebe asi tisic veci prekaza."
krasna predstava
a obe strany sme to ani nemysleli vazne, snad!
s mojim naj kamošom sme si davno taketo vraveli, že ak po 35 budeme sami,tak prečo ne