ja mám iba takú susedu, ktorá býva o poschodie vyššie, v celom byte má parkety a po byte chod v nejakých topánkach na opätkoch, a to vie byť poriadne otravné. keď je opitá, hrá na klavíri ľudovky a vŕta si stále diery do stien. ale inak je milá
bývam síce v rodinnom dome, ale jebnutí susedia sa nájdu... z jednej strany mi býva rodina.. to radšej nebudem komentovať ... a z druhej strany mladí párik s dvoma deckami, v lete každý víkend ( to je ten lepší prípad) sa opijú a vyvádzajú, neustále sú tu policajti.... ako mne by nevadilo keby vyhrážky typu "ja ťa zabijem" už konečne začali plniť, aspoň by okolie malo pokoj.... neznášam ich .....
@ladyofcarnage to je tiež pravda... ale zas na druhej strane, kto normálny by si myslel, že je tak slávny, že ani so psom nemôže ísť bez toho, aby sa maskoval?
ja mám celkom v pohode susedov. len občas počuť keď sa hádajú susedia čo bývajú vedľa nás a to nie je nič príjemné, alebo keď dáke malé deti nad nami behajú hore dole a dupocú :/ ale nebýva to často
No, v byte pod nami najprv býval dáky tajomný týpek a chodili k nemu divné návštevy, ale potom prišli kukláči a odvliekli si ho, juj asi 10 rokov som mal a videl som to naživo, to bol zážitok
Potom sa tam nasťahoval asi 20 ročný feťák s babkou, ktorá ho nechcela nikdy pustiť domov, je to druhé poschodie, tak sa rozhodol ísť oknom. Zobral rebrík čo je na hornom poschodí po ktorom sa lezie na strechu, oprel ho pod oknom a liezol, potom ale zistil že je krátky. Tak teda čo sfetovaného týpka nenapadne, dotlačil tam kontajner, a ten rebrík postavil na ten kontajner a liezol. Samozrejme keď bol už takmer hore, kontajner sa otvoril a celé aj s ním sa to zjebalo
S ním je veľa fajn historiek, ale som ho dávno nevidel a zistil som že asi pred dvoma rokmi zomrel. Teraz má tá babka namiesto neho psa, ktorý šteká 24 hodín denne, neviem ako dlho to vydržím ešte kým ho rozjebem lopatou.
Vedľa zas býva 70 ročná ovdovená babička, ktorá celý deň počúva s hrnčekom na stene a kuká na chodbu cez kukátko. Ale ináč je fajn, pečie mi koláče a tak
@ladyofcarnage tak potom máš trápneho suseda, ktorý sa maskuje, keď ide so psom... respektíve, dúfa, že podľa nosa trčiaceho z kapuce ho nik neidentifikuje Lenže zabudol zamaskovať aj psa
@ladyofcarnage ak by som sa nudila, tak by to bolo lepšie premyslené! lenže takéto skvelé nápady mám tak pri zaspávaní a, pravdupovediac, vtedy sa mi an trocha nechce myslieť na tvojho suseda
raz mi susedka zazvonila na dvere, ze nech odstrihnem chlpy z chvosta svojej sucke, ze ich ide spalit, lebo jej deti sa jej boja. tak som jej povedala, ze nech mi odstrihne par svojich vlasov, lebo moj brat sa jej boji.
mame dochodcov, ktori nemaju nic ine na praci len si na nieco stazovat ako napr že upratovacka zle zmyva a že fotobunka na brane zbytocne chyta pohyb ludi co nejdu do brany (na ulici nie je ani poulicna lampa a vecer som vdacna ked mi zasvieti aspon svetlo od inej brany, ale nase nesiem svietit!), tak ho prelepia nepriesvitnou lepiacou paskou a potom si clovek rozbije hubu
Nám už niekoľko rokov susedia neznámej identity strhávajú menovku zo schránky (neviem, čo ich na tom teší, kedže poštárku aj zástopárky poznáme osobne a vedia, kde máme schránku
cez tyzden byvam v inom meste ako cez vikend a cez tyzden vedla v byte byva stara,ktora tiez uz nema nikoho,len psa a ten v noci vkuse steka a pocut to este viac,ked ho pusti na chodbu:/ z druhej strany vedla mame suseda,ktory je mentalne retardovany a ten vzdy nenapadne obzera a pozera nam do okna ..
cez vikend nad nami hraju na klaviri (4 clenovia rodiny a vkuse!)a pod nami bud vrtaju alebo sa hadaju uplne strasne nahlas :/ takze nie je to nic prijemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Z istých nemenovaných dôvodov ma nadpis veĺmo rozosmial.
ja mám iba takú susedu, ktorá býva o poschodie vyššie, v celom byte má parkety a po byte chod v nejakých topánkach na opätkoch, a to vie byť poriadne otravné. keď je opitá, hrá na klavíri ľudovky a vŕta si stále diery do stien. ale inak je milá
Ale počkaj, spĺňa podmienku šibnutý?
A vážne bol divný! (Pôvodne som myslela psa, po kratšom zamyslení oboje
a ano mám takých susedov..ale nechce sa mi rozpisovat čo robia, lebo by som písala do rána..proste ich NENÁVIDÍM!
Potom sa tam nasťahoval asi 20 ročný feťák s babkou, ktorá ho nechcela nikdy pustiť domov, je to druhé poschodie, tak sa rozhodol ísť oknom. Zobral rebrík čo je na hornom poschodí po ktorom sa lezie na strechu, oprel ho pod oknom a liezol, potom ale zistil že je krátky. Tak teda čo sfetovaného týpka nenapadne, dotlačil tam kontajner, a ten rebrík postavil na ten kontajner a liezol. Samozrejme keď bol už takmer hore, kontajner sa otvoril a celé aj s ním sa to zjebalo
S ním je veľa fajn historiek, ale som ho dávno nevidel a zistil som že asi pred dvoma rokmi zomrel. Teraz má tá babka namiesto neho psa, ktorý šteká 24 hodín denne, neviem ako dlho to vydržím ešte kým ho rozjebem lopatou.
Vedľa zas býva 70 ročná ovdovená babička, ktorá celý deň počúva s hrnčekom na stene a kuká na chodbu cez kukátko. Ale ináč je fajn, pečie mi koláče a tak
psa maskovať
a ako si sa dostal von z domu?
A? Aj psovi kapucňu, plášť a slnečné
Ale tak si predstav, kecám si tam s osobou, a zrazu len uvažujem, či ten pes je TEN pes
už som spomínala že mamička si chce znova spraviť výletík do anglicka a mňa z toho už odpísala?
čosi si naznačovala
Mňa skôr pobavilo to, že zo skoro 40 komentov je väčšina rozpitvávanie tvojho suseda (hmm... toto znie všelijako )
vseobecne som asi skor ja ta sibnuta susedka.
cez vikend nad nami hraju na klaviri (4 clenovia rodiny a vkuse!)a pod nami bud vrtaju alebo sa hadaju uplne strasne nahlas :/ takze nie je to nic prijemne
inak len minule sused pustil dosť nahlas nejaké indiánske piesne či čo to bolo
ale oko za oko zub za zub ja som pustila nahlas Rytmusa tak už sa z jeho bytu naštastie nič neozýva