ake to bolo?
prijemne, zabavne... dali by ste sa na to, znova?
teda ocakavam tu argumenty za
skor je tato diskusia urcena , pre opacne pohlavie, ale kludne sa mozu zapojit aj zeny
ide o to, ze by som velmi chcela ist uz konecne do tanecnej, ale m
Tanečná je super vec, mám 3 spolužiakov ktorí sa venovali profesionálne spoločenským tancom : ) Nie je to žiadna hanba, je to super, a chalani sú spokojní s touto skúsenosťou, jeden pri to ostal už niekoľko rokov a veru sa oplatilo : )
no hej, ta klasicka tanecna na strednej, des a hroza (aj ked mimoriadne zabavny des a hroza ), .. ale proste je faktom, ze spolocenske tance su nieco, co je absolutne mimo mojho zaujmu
ja som si tanečnú užíval, spoločenské tance ma bavili a bavia(možno je to aj tým, že mám nejaký ten zmysel pre rytmus, takže nejdem úplne mimo
ak by som mal možnosť a mohol si to dovoliť, šiel by som ešte X-krát
príjemné to bolo,taký relax, zábavné tiež, "inštruktor" alebo ako ho nazvať, je vtipkár, takže atmosféru čas od času odľahčoval vtipkovaním,takže pohoda
tento rok som bol pozrieť kamarátku,ona má tanečnú tam kde som mal aj ja, a šéf sa ma spýtal,či nechcem ísť vypomôcť ,lebo im v jednom kurze chýbal partner jednej slečne, tak, no nezober to
tj tanečnú len odporúčam ak už nič iné, tak aspoň zábava a spoločný zážitok
ja teraz aktuálne chodím na "venček" a ani tomu môjmu sa to najskôr nepozdávalo, ale keď išli aj jeho spolužiaci šiel aj on (a áno aj ja som sa o to pričinila takže pochopil, že na školdu nám to nebude a zhodíme spolu niečo
ja som chodila na tanečnu a mám len dobré skusenosti dokonca aj chalani tam radi chodili... ale zaleží fakt od toho ako je ta tanečná robená, či je tam dobrý učitela tak...
ja teraz napríklad chodím na salsu a som tam dotiahla aj pár chalanov...vieš ked chalanovi povieš ,že dievčatám sa páčia tanečníci,tak niektorí chalani prídu na tanečnu(taká ich skrytá jeitnosť),ale nehovorím,že toplatí na každého
ja som chodil na tanečnú ešte v minulom tisícročí, dotiahla ma tam moja prvá láska , škoda že som tam prestal chodiť. Ale bolo to tam super, šiel by som zas.
ooo ani nehovoor.:d hh tento rok som devatak hh a budeme mat vencek hh tanec a ja to nejde moc dokopy alee co uz ked ide cela trieda a urcite sa to zide ..hh rozhodnee tam choc:
no na skuskach v divadle mame aj toho tanca dost a z ostatnymi sa vzdy teda riadne zasmejeme...hlavne ked nam to nejde a reziser alebo choreograf nestiha a ma s toho riadne nervy.. vtedy je to najlepsie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale tancovanie nikomu neuskodilo zatial,si myslim
ak by som mal možnosť a mohol si to dovoliť, šiel by som ešte X-krát
príjemné to bolo,taký relax, zábavné tiež, "inštruktor" alebo ako ho nazvať, je vtipkár, takže atmosféru čas od času odľahčoval vtipkovaním,takže pohoda
tento rok som bol pozrieť kamarátku,ona má tanečnú tam kde som mal aj ja, a šéf sa ma spýtal,či nechcem ísť vypomôcť ,lebo im v jednom kurze chýbal partner jednej slečne, tak, no nezober to
tj tanečnú len odporúčam ak už nič iné, tak aspoň zábava a spoločný zážitok
ja teraz napríklad chodím na salsu a som tam dotiahla aj pár chalanov...vieš ked chalanovi povieš ,že dievčatám sa páčia tanečníci,tak niektorí chalani prídu na tanečnu(taká ich skrytá jeitnosť),ale nehovorím,že toplatí na každého