No ja som pokazila dialkovy ovladac, lebo som si ho po tme pomylila s vybratorom.... tak ti tak poradim chalan, ze ak si ho nikam nevopchas, dobre bude
Mám FiberNet + FiberTV v Prievidzi a Mágio v BA...
Čo sa týka telky, ovládania, softwaru - FiberTV sa NEDÁ POROVNÁVAŤ s Magiom, vo FiberTV sa nedá čítať program, všetko je maličké, nedá sa nič nastaviť, padá, zasekáva sa, načítava niekedy niečo aj dve minuty (na to že mám ich najrýchlejšiu optiku, je to divné), v porovnaní s ním je Mágio úplný zázrak dokonalosti
@tomas som rad tvojmu komentu, pretoze dnes som objednal Magio a kamarat povedal ze ona ma Fiber a ze je s nim velmi spokojny. Takze som zacal vahat ci som spravil dobre. No aspon ze tak...
Máme mágio doma aj v robote a teda sa do takýchto vecí moc nevyznám, ale ja osobne som maximálne spokojná, aj keď TV skoro vôbec nepozerávam.. Ale z toho hľadiska, že všetko vždy fachčí jak má je to super
Predtým sme mali DIGI sprosté a môžem povedať že toto je omnoho lepšie
Ja som spokojná... Má to svoje chybičky (keď si chcem nahrať program a jeho reálne vysielanie je posunuté oproti času ktorý je napísaný v programe) a oco nadáva keď sa nahrávajú dve veci naraz a on je nútený pozerať jednu z nich, alebo si pustiť niečo z nahrávok, ale inak je to fajn a som spokojná...
ja mam DIGI TV a to urcite neodporucam stale su vypadky zvuku asi tak raz za hodinu na taku minutu, a ked trocha zaprsi a zafuka vypadne aj obraz ale na hodinu a magio nwm treba vyskusat
Aj my máme a je to super len raz nám odišiel rouwter lebo my máme spolu z internetom a v tedy nám nešla ani telka, ani telefón...nič, kým nám neprišli ten debilný rouwter vymeniť.
@tenario proste sa nepriatelime, dlho mi trvalo sa ho naucit vobec zapnut a obsluhovat.. a ja telku aj tak nekukam, proste to je iba subjektivny nazor, pre niekoho moze byt magio idealne, aj ked ma tak obmedzene programy.. (akoze poctom.. balikmi.. atd)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale keby si chcel vediet tak napriklad HBO tam je ale Prima , Nova nie
Čo sa týka telky, ovládania, softwaru - FiberTV sa NEDÁ POROVNÁVAŤ s Magiom, vo FiberTV sa nedá čítať program, všetko je maličké, nedá sa nič nastaviť, padá, zasekáva sa, načítava niekedy niečo aj dve minuty (na to že mám ich najrýchlejšiu optiku, je to divné), v porovnaní s ním je Mágio úplný zázrak dokonalosti
Predtým sme mali DIGI sprosté a môžem povedať že toto je omnoho lepšie