jediné, čo ma mierne sklamalo je to, že niektoré veci boli príliš dlhé/krátke (rukávy a pod.) a niektoré boli z iného materiálu ako som si predstavovala, že budú, ale to všetko iba pri takých lacných/lacnejších, čiže mi to bolo dosť jedno
V pohode všetko bolo.. materiál mi prišiel kvalitný aspoň na veciach, ktoré som si objednávala ja..
ale susedka s tým tiež mala problém, že jej prišli veci a niektoré jej dĺžkovo nesedelo.. rukávy boli napr. moc krátke a tak .. ale mne sa to ešte nestalo
@saskia988 my sme to viacerí a ono sa to tak rôzne prepočítavalo podľa toho kto si koľko objednal... a naposledy keď sme, tak bolo okolo 20€, ale teraz je na stránke že na Slovensko je 9,99€, čiže... ale pochybujem, že by to bolo inak ako tých 9,99
objednávky UK fajn, 1 z 10 triciek rovnakej velkosti môže mať aj tak vlastnu velkost, boty som raz kupil malé ale inac sa dá veci sa daju vratit.. ale uz su aj shopy nejake takze skocit tam pripadne
Ano vsetko je vpohode, je to vlastne online sklad takze ceny super,fixne postovne, akurat ma raz nasrala DHLka ked mi nevedeli dorucit zasielku 2 tyzdne a potom mi priniesli nie co co kedysi bola krabica a hned som pochopil preco im to tak dlho trvalo lebo sli peso a krabicu kurier kopal pred sebou... Okrem toho necakaj nejak luxusne zabalene tricka do tych 10 euro, dostanes tricko a deravy igelit z ktoreho sa vyhryzlo asi.
Takze s vecami co som bola spokojna su hlavne Lonsdale (milina,bunda)
Nebola som spokojna s teniskami kangol, kt vyzerali ako sive a prisli mi so striebornymi trblietkamia este jedny biele tusim goldiga nazivo boli velke aj ked na obrazku vyzerali subtilne. Jedno tricko kangol sa mi dojebalo, ze mi ten lem na rukave odstava. Dalsie tricko neviem akej znacky sa mi v pracke uplne zdeformovalo.
Jééj ďakujem ste zlatí a áno, tú predajňu som videla, dokonca som v nej osobne bola, ale nemajú tam všetko to, čo na nete :p tak preto som to chcela z netu.
@bejatrix - za to platenie, to sa platí cez kartu alebo cez účet (neviem presne ale túto časť má na starosti brat ta preto) ale ak to funguje napr. ako pri e-bay, tak sa platí cez pay pal alebo ak máš karu master card/maestro (ak som zle povedala tak ma opravte, pretože som v tomto úplný lajk)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jediné, čo ma mierne sklamalo je to, že niektoré veci boli príliš dlhé/krátke (rukávy a pod.) a niektoré boli z iného materiálu ako som si predstavovala, že budú, ale to všetko iba pri takých lacných/lacnejších, čiže mi to bolo dosť jedno
ale susedka s tým tiež mala problém, že jej prišli veci a niektoré jej dĺžkovo nesedelo.. rukávy boli napr. moc krátke a tak .. ale mne sa to ešte nestalo
Tiež mám záujem odtiaľto niečo kúpiť, ale neviem ako to funguje....
a na kvalitu šiat sa nesťažujem
v pohode
» www.mimibazar.sk/foto.php?id=161...
Takze s vecami co som bola spokojna su hlavne Lonsdale (milina,bunda)
Nebola som spokojna s teniskami kangol, kt vyzerali ako sive a prisli mi so striebornymi trblietkamia este jedny biele tusim goldiga nazivo boli velke aj ked na obrazku vyzerali subtilne. Jedno tricko kangol sa mi dojebalo, ze mi ten lem na rukave odstava. Dalsie tricko neviem akej znacky sa mi v pracke uplne zdeformovalo.
@bejatrix - za to platenie, to sa platí cez kartu alebo cez účet (neviem presne ale túto časť má na starosti brat ta preto) ale ak to funguje napr. ako pri e-bay, tak sa platí cez pay pal alebo ak máš karu master card/maestro (ak som zle povedala tak ma opravte, pretože som v tomto úplný lajk)