Máte skúsenosti s respirátormi z aliexpressu z CZ skladu?
Našiel som na Aliexpresse zaujímavé respirátory za super cenu a k tomu su v CZ sklade a chcem sa vás spýtať mate s nimi niekto skúsenosti kupoval ich niekto z vás?
myslím tieto: » s.click.aliexpress.com/e/_A5bQkd...
zvažujem že za tu cenu ich nakúpim a chvíľu podržím pokiaľ sa aj u nás rozbehne to šialenstvo ako v Rakusku kde už od zajtra bude povinne nosiť napr v obchode minimálne FFP2 ak by to bolo aj u nás tak by určite vystrelila cena pri čom už dnes je ta cena trochu mimo a potom by sa to určite rýchlo predávalo
myslím konkrétne tieto respirátory: » s.click.aliexpress.com/e/_A5bQkd...
cca 50 centov za jedno rusko, celkom sa oplatia FFP2, lepsie sedia, nereze ma to na tvari..do oci Urcite nekupovat tu od hlupakov co predavaju jedno pomaly za 2-3e a realne ma mozno tak 2 vrstvy iba
@alex458 To maš super, ak maš možnosť nakupiť za taku cenu viac tak ber všetko lebo do mesiaca bude okolo toho veľky dopyt a samozrejme aj za zaujimavu cenu /pre predajcu / pozri napr čo sa deje v Rakusku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
myslím konkrétne tieto respirátory: » s.click.aliexpress.com/e/_A5bQkd...
» www.banggood.com/10Pcs-KN95-4-La... BGKN10 ..
kod: BGKN10
cca 50 centov za jedno rusko, celkom sa oplatia FFP2, lepsie sedia, nereze ma to na tvari..do oci Urcite nekupovat tu od hlupakov co predavaju jedno pomaly za 2-3e a realne ma mozno tak 2 vrstvy iba