Neviem, či sa to dá brať ako stroskotanosť..navonok sa mi darí a všetko je akože okej, ale vnútri som dodrbaná troska..a je len otázkou času, kedy to zaregistruje aj moje okolie..vtedy už budem vskutku stroskotaná
proste každý vidí seba najhoršie, aj ja, kadžý máme svoje depky a svoje nahoršie. Treba proste nájsť svoj liek, ten môj sú ženy a moja hudba, to mi lieči nech mi je akokoľvek zle, ak nezvládam zamknem sa poplačem si do vankúša ako 12 ročné dievčatko a na druhý deň som v cajku
občas treba byť slabý aby si mohol byť silný potom
je to viac-menej cesta, ktoru si si vybral sam.. mozno geny nemas uplne perfektne, ale ked to este aj takto zabijes (a to bola tvoja volba) tak ta naozaj nic dobre necaka..
stroskotaný život? a čo je podľa teba stroskotaný život, to že ťa nechce nejaká polocigánka či čo si to spomínal? to podľa mňa má ďaleko od stroskotaného života
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
sprav daco so sebou
@jaro1991 ale konsky kkt a ne knihu
ja som nemyslela, že ho mám presne
tak stroskotaný, ako ty, ale proste nejako
proste každý vidí seba najhoršie, aj ja, kadžý máme svoje depky a svoje nahoršie. Treba proste nájsť svoj liek, ten môj sú ženy a moja hudba, to mi lieči nech mi je akokoľvek zle, ak nezvládam zamknem sa poplačem si do vankúša ako 12 ročné dievčatko a na druhý deň som v cajku
občas treba byť slabý aby si mohol byť silný potom
je to viac-menej cesta, ktoru si si vybral sam.. mozno geny nemas uplne perfektne, ale ked to este aj takto zabijes (a to bola tvoja volba) tak ta naozaj nic dobre necaka..
cesta večného života ...........filip
A inak, ako ty určite stroskotaný život nemám (i keď vlastne nemám úplne nijako stroskotaný život) lebo ty si za to môžeš sám