Ja mám vždy nejaký konkrétny menší cieľ (momentálne to je prebiť sa výberom bakalárskej práce a dobre dopadnúť).
Ale taký veľký cieľ, dá sa povedať, že mám tiež - mať prácu, ktorá ma baví, vlastné bývanie (najlepšie domček na dedine), dobrého manžela/priateľa, 1-2 deti, jedného veľkého a jedného malého psa
Môj životný cieľ som už dosiahla : vydala som sa a založila rodinu z ktorej mám veľkú radosť...
Momentálne je môj životný cieľ pomáhať deťom ale nielen mojím ,tí ktorí to najviac potrebujú...som zamestatná ako detská psychológička (aby ste vedeli o čo konkrétne ide)
nepovedala by som, ze zalozit si rodinu sa da povazovat za zivotny ciel -.- skor by to malo byt nieco, co sa snazime cely zivot dosiahnut, alebo sa k tomu aspon priblizit, takze....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale taký veľký cieľ, dá sa povedať, že mám tiež - mať prácu, ktorá ma baví, vlastné bývanie (najlepšie domček na dedine), dobrého manžela/priateľa, 1-2 deti, jedného veľkého a jedného malého psa
Skôr by som najradšej vždy niečo vylepšila, pokiaľ sa dá... neviem, toť asi nejaká tá moja filozofia.
ale vždy si dávam niečo dosiahnuteľné.. a mám ich viac.. keď dosiahnem prvý ide druhé kolo a tak
Momentálne je môj životný cieľ pomáhať deťom ale nielen mojím ,tí ktorí to najviac potrebujú...som zamestatná ako detská psychológička (aby ste vedeli o čo konkrétne ide)
svetovy mier?