NIE!!!...však fotky, statusy...mám pokračovať??...je toho veľa..hociaké akcie alebo proste si zahreším v nieakom statuse alebo komente...prečítajú si a mám prúser.............nie diki moc
Moja mama ma fb ale nechodi tam.. ale aj tak ju nemam v priateloch... to je to posledne po com tuzim to by som tam radsej prestal chodit ako keby mala citiat vsetko co tam pisem
Oca tam mám, mama FB nemá. Ale ako tak oco čítal moje statusy a potom sa ma na to vypytoval, tak som si nastavil v ochrane súkromia, aby mi nevidel nástenku
Uplne stacilo ked som tam kedysi mala najstarsiu sestru. Jebnuta socka bonzacka, rovno ako keby som tam matku mala. Tieto dve ked zacnu ohovarat spolu zbohom.
mama na fb nie je, tato hej, ale nepoužíva ho, ak ho náhodou zapne, je z toho len zmätený ale pýtal sa ma, čo by som spravila, keby si ma pridal... odpoveď: vytvorila by som si nové konto
asi by som tam nechcela mať rodičov, čo ja viem, nemusia vedieť, aké hlúposti si píšem s kamarátmi (pre ich dobro!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Ešte to by mi chýbalo, ale našťastie tam nie sú
do tabu kolónky tiež spadajú príbuzní s ktorými nemáš dobré vzťahy, nadriadení v práci, profesori a učitelia atď
asi by som tam nechcela mať rodičov, čo ja viem, nemusia vedieť, aké hlúposti si píšem s kamarátmi (pre ich dobro!
Moja mama sa už naučila, ako si nájde na google lastminute dovolenku to je prvý úspech
Nemám ju pridanú. NAčO? :d