milujem kaviareň, kde robím, vždy som ju milovala a teraz ma trocha štve, že som tam začala pracovať.. chápete, už to neni ono len tak si tam prísť anonymne na cappuccino
no a zabudol som v BA na RockCafé, BeAbout, Umelku(!!!), NuSpirit je v pohode, aj Eden (a Peklo ).
btw, Obludu ešte nezatvorili? ja som počul už dávno že to tam predávajú a zatvárajú. Kedysi, keď som býval na Kramároch som to mal asi 200 metrov od domu
@l1me bol som tam možno 2 krát, ale tak nepoznal som tam komunitu, (iba Roba Ericha Russela, to je kamarát), bol to taký poľovnícky a šermiarsky podnik si pamätám
mňa akosi viac lákali tí pankáči a skíni čo boli v orientke
v ba okruhu....Kút, Scherz, všetky Putiky, Hemnigway
aj delVia sa dá, len odtiaľ človek strašne smrdí
a samozrejme legendárny Kastelán
a potom ešte tá palacinkáreň, čo je hentam pri schodoch, ako sa z kapucínskej schádza do starého mesta
a Bernard pri lýceu ešte....tam sa fajn v lete sedí s pivom na obrubníku
a nemám rada také tie reťazce ako shtoor alebo greentree ...príde mi to tam také neosobné
proste ja mám v obľube také tie polozadymené krčmo-kaviarne s adekvátnym prítmím len paradoxne, čoraz menej ľudí tam chce so mnou dobrovoľne ísť ... nejaký sú rozmaznaní všetci....
Už od mala som túžila, aby keď budem veľká som mala miesto kde by som chodila denne, kde len keby ma uvideli vo dverách hneď by sa mi zdravili a kričali spoza pultu, že budem mať obľúbené miesto na sedenie a bude mi fajn fajn fajnový a zajtra sa vrátim.
A v podstate také miesto mám v mojom meste rodnom. Je tam teplo, sú tam skvelí ľudia a atmosféra, ktorá je vytvorená len tými najlepšími. A aj klub ktorý máme u nás na akadémii je na nezaplatenie, len to obsluhovanie, niekde viazne. Ale v podstate mne je dobre všade, hlavne u Coca.coly s @sesch
kiež by máme tu akurát tak "blackbar" kde chodia malí krpci zo ZŠ ktorí sa hrajú na dospelých ľudí takže v podstate sa tu nič nedá robiť už aby som išla niekam preč
A @nietimekki vies co? ja ti nebudem zelat, aby tvoje podniky padli, budem rada, ked budes pokracovat v ich navstevach dalej a nebudes zamorovat vzduch tam, kde chodia ludia.
@nietimekki a spol.. Tuto mlady pan zacne provokovat, a teraz tu z toho robte halo (pritom ja som mu nezelala, nech nanho drbne klub) Ale teda, mat taky humor jak vy, od rana do vecera mlcim. Nic som mu nepovedala a @sturmer toto je, ako to rozumne riesis? Parada, pani.. Toto bola moja posledna reakcia na vas, bola by som rada, keby ste mi dali pokoj tiez.
@nietimekki neviem, možno je to pre mňa viac človek ako ktosi, kto niekomu neustále želá smrť. ale o to ani nejde, pretože aj menej inteligentné formy života by si všimli, že fotka z obludy nepochádza, takže mi nie je celkom jasný súvis. na druhej strane chápem, že si v živote v oblude nebol a práve preto vieš o jej návštevníkoch oveľa viac ako niekto, kto ju navštevuje. to tak býva.
@nietimekki takto, prečo si taký plný nenávisti kvôli dvom chalanom bozkávajúcim sa v blate? (viem že nejde o tých chalanov, ale vystihujú to, o čo tu ide, myslím.) ja to totiž nijako neviem pochopiť a rada by som vedela, čo sa ti hlavou preháňa.
@nietimekki aj ja mam kopu kamosov punkerov. Chodim na punkove koncerty, dokonca s mojou naj kamoskou. A preto viem, ze 99% punkacov su lepsi ludia ako neonacisti a podobne zrudy.
Len tak mimochodom, alkopankáči nie sú zrovna typickí návštevníci obludy. Zažil som tam desiatky akcií za posledné 4 roky a žeby som tam stretol niekoho, kto sa podobá na tých dvoch z fotky, to si nespomínam. Pre väčšinu tamojších akcií to nie je cieľová skupina návštevníkov.
niektori to tu beru az moc vazne spajat vrazdu s recesiou a predstieranim dacoho na internete, to potrebuje fakt guraz
kedze je tu neonacizmus skini a kadeco spominane na dennom poriadku tak preco si neurobit srandu a neukazat ako by to vyzeralo keby sme naozaj boli vypatlanci..
"keď ideme ľudí deliť na "ľudí" a "neľudí", tebe úprimne pripadá to, či sa niekto na festivale váľa v blate, ako dôležité kritérium?"
toto ma mrte pobavilo keby bol niekto holohlavy v blate okamzite je to znamka skinov a ja neviem co este..ked je to najebany socpankac (tj 95% pankacov na Slovensku) tak predsa to neznamena NIC a kazdy ma pravo sa valat v blate
smiesne
a hlavne nieje punk ako punk,pochybujem ze tych pravych pankacov clovek najde na koncerte pre 15 rocne pozerky
Punkáči sú mega, naj popiči ľudia na svete, sú svätí, atď., neonacisti sú úplné čisté hovná, nič nevedia, žobrú na čučo a neviem čo ešte
Ten, kto nejako už pozná mňa a @micenzo vedia, že sme si tými komentmi zo sprostého publika !TU! robili piču. Ľudia, vy ste tu asi fakt jebnutí, keď ste to brali VÁŽNE. Zaujímavé, to, čo iným TU prejde, NÁM neprejde - aspoň sa v plnej miere ukázala vaša povrchnosť a prijebanosť keby to písal niekto z vašich kamarátov, tak to prežijete a ešte s ním pôjdete na pivo, ale keďže sme to písali my dvaja, tak ste to nevedeli podaktorí nedokázali rozdýchať a rozchodiť - aspoň vidno, že o nás piču viete, keď ste to hneď takto hodnotili.
@l1me tu sa zabíjanie riešilo stále ale pri mne a micenzovi je to asi prax, lebo od nás to je brané vážne a tým pádom sme kokoti
Niektorí z vás tu majú formu humoru, ako narp.:
urážanie rodín
narážky na rodinu
viete z jedného slova, aký ten človek je (ste samozvaní sociológovia a psychológovia)
a aby som nezabudol, vy ste tu tí najtolerantnejší ľudia, bojovníci proti šovinizmu, xenofóbii, homofóbii, antisemitizmu, sexizmu, etnickej neznášanlivosti, atď. - pritom, keď príde k lámaniu chleba a je napr. téma o vierovyznaní, tak sa hneď niekomu vysmievate pre jeho vierovyznanie. Ale keby to bol nejaký moslim, tak sa veľa z vás ukáže ako čistí indulonisti (hovorí sa tomu aj análna skialpinistika).
@nietimekki ako som tak pozeral stránky podnikov nechápem tvojej provokácií tá obluda dobre sú tam punkové akcie no infinity tam tipujem chodi viac rozmaznaných blaváckych pičuskov ako si ty takže je to tam pre teba priam ideálne
@barky ono hlavne by som rád vedel kde sa nachádza dáky iný nefajčiarsky klub v ktorom bývava viac straight-edge koncertov ako hintam, no ale aj tak je to tam furt plné trosiek drogovo závislých, hovoria zasvätení čo dokonca šli aj trolejbusom okolo tak snáď im to nejdeš spochybňovať teraz, nie si predsa iebnutý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
a vlastne aj tuná v Brne mám už obľúbený bar.
to sú také miesta, že keď nemám čas nikde ísť, aj tak tam musím ísť.
po - ponco,ester.
nr - senk
a vsetky bary ked som v nejakom meste na zapase v sportovej hale alebo blizkom okoli ..
najlepsia je asi slovanisticka krcma pri hale kde hraje inter ...
NR - Cierna Hora, Cudny Pohlad
ba - sthoor, eden ( inde som ešte nebov )
brno - modra ruze, paterlord
ka - mačací dvor, slovan
S barov-kaviarní milujem Gitku a Korzo
Brno- Topas club
Ba - Cierny pes, Storm, u Kozla, Eden, obcasne (zalezi od partie) Novopacka, a vselikde na ktore si nespomeniem
Za - Army pub
@l1me najhoršia?? najlepšia pizza na svete
@gukol hamka je fajn este aj pizza mizza, pilgrim, orion, alfa...
a inak tu u nas mi je to celkom jedno, dajme tomu Stodola
ale zase mačku by si si tam všimol
V Prahe Kennys Island, Desítka, Klubovna 2. patro..
a v Prahe by som skor cakal, ze bude tvoj oblubeny podnik Bongo Bongo
btw, Obludu ešte nezatvorili? ja som počul už dávno že to tam predávajú a zatvárajú. Kedysi, keď som býval na Kramároch som to mal asi 200 metrov od domu
tu macku pred tym poriadne porajaju, preto si to nikto nevsimne
doplnam umelku, dunaj, bratislavsku pivaren
mňa akosi viac lákali tí pankáči a skíni čo boli v orientke
ericha aj ja poznam
no v orientke bolo vsetko sice tie decka pred nou ovracane kazdy piatok nebolo bohvieco :/
aj delVia sa dá, len odtiaľ človek strašne smrdí
a samozrejme legendárny Kastelán
a potom ešte tá palacinkáreň, čo je hentam pri schodoch, ako sa z kapucínskej schádza do starého mesta
a Bernard pri lýceu ešte....tam sa fajn v lete sedí s pivom na obrubníku
a nemám rada také tie reťazce ako shtoor alebo greentree ...príde mi to tam také neosobné
proste ja mám v obľube také tie polozadymené krčmo-kaviarne s adekvátnym prítmím len paradoxne, čoraz menej ľudí tam chce so mnou dobrovoľne ísť ... nejaký sú rozmaznaní všetci....
A v podstate také miesto mám v mojom meste rodnom. Je tam teplo, sú tam skvelí ľudia a atmosféra, ktorá je vytvorená len tými najlepšími. A aj klub ktorý máme u nás na akadémii je na nezaplatenie, len to obsluhovanie, niekde viazne. Ale v podstate mne je dobre všade, hlavne u Coca.coly s @sesch
"My sa trosiek nebojime..."
tak pozor,ked na nho spadne nic sa nedeje
P.S.: VYHOL SI HLAVU MAJ ROZUM DAJ TO NA KOLENO!
BIELI LUDIA PODTE Z NAMI
ANTIFA JE NALEZ V MOČI
hej, do obludy chodia ľudia.
kto iný by tam chodil?
som zvedavý, odpíš, ďakujem.
možno si nepochopil otázku, skús ešte raz
a ja neviem čo ste z toho všetci pojebaní, jak keby ste na punkovom festivale nikdy neležali v blate pod pódiom
@amikadze nie nikto mi nič také nerobil
Keď ideme ľudí deliť na "ľudí" a "neľudí", tebe úprimne pripadá to, či sa niekto na festivale váľa v blate, ako dôležité kritérium?
tvl tak ja zabijem človeka a nebudem to myslieť vážne
kedze je tu neonacizmus skini a kadeco spominane na dennom poriadku tak preco si neurobit srandu a neukazat ako by to vyzeralo keby sme naozaj boli vypatlanci..
"keď ideme ľudí deliť na "ľudí" a "neľudí", tebe úprimne pripadá to, či sa niekto na festivale váľa v blate, ako dôležité kritérium?"
toto ma mrte pobavilo keby bol niekto holohlavy v blate okamzite je to znamka skinov a ja neviem co este..ked je to najebany socpankac (tj 95% pankacov na Slovensku) tak predsa to neznamena NIC a kazdy ma pravo sa valat v blate
smiesne
a hlavne nieje punk ako punk,pochybujem ze tych pravych pankacov clovek najde na koncerte pre 15 rocne pozerky
to nieje punk ale PICOVINA
ta tolerancia je popici nacisti su vsade, su to jebnuty ludia ale punkaci su svaty ugrcany svatci
(nenapisalo ste to tak presne ale tak to posobi)
@micenzo viete že podľa mňa ste v podstate v pohode ľudia ale na niektoré veci prosto budeme mať iný názor
a ani by som nereagoval len ma zaujal tvoj prispevok
odpovies mi na otazku?
Ten, kto nejako už pozná mňa a @micenzo vedia, že sme si tými komentmi zo sprostého publika !TU! robili piču. Ľudia, vy ste tu asi fakt jebnutí, keď ste to brali VÁŽNE. Zaujímavé, to, čo iným TU prejde, NÁM neprejde - aspoň sa v plnej miere ukázala vaša povrchnosť a prijebanosť keby to písal niekto z vašich kamarátov, tak to prežijete a ešte s ním pôjdete na pivo, ale keďže sme to písali my dvaja, tak ste to nevedeli podaktorí nedokázali rozdýchať a rozchodiť - aspoň vidno, že o nás piču viete, keď ste to hneď takto hodnotili.
@l1me tu sa zabíjanie riešilo stále ale pri mne a micenzovi je to asi prax, lebo od nás to je brané vážne a tým pádom sme kokoti
Niektorí z vás tu majú formu humoru, ako narp.:
urážanie rodín
narážky na rodinu
viete z jedného slova, aký ten človek je (ste samozvaní sociológovia a psychológovia)
a aby som nezabudol, vy ste tu tí najtolerantnejší ľudia, bojovníci proti šovinizmu, xenofóbii, homofóbii, antisemitizmu, sexizmu, etnickej neznášanlivosti, atď. - pritom, keď príde k lámaniu chleba a je napr. téma o vierovyznaní, tak sa hneď niekomu vysmievate pre jeho vierovyznanie. Ale keby to bol nejaký moslim, tak sa veľa z vás ukáže ako čistí indulonisti (hovorí sa tomu aj análna skialpinistika).
@sugy1 nepchaj sa do riti
Asi toľko od mojej osoby
len mi uz pride vtipne ako tu nq nete sa riesi iba zabijanie a smrt
z komára somára
zo skína Hitlera
@kalliades best comment so far