s bratom máme spoločnú izbu...pokiaľ sem neťahá svojich kamarátov mi to je v podstate jedno či je v izbe aj brat či nie lebo väčšinou tu len telku kuká a spí ináč sa nejak mimoriadne často v izbe nezdržiava :p
ano ale aj tak mi sem stale nekdo chodi dpc na Jar si idem zamurovat dvere co idu z obyvacky do mojej izby a budem mat pokoj budem mat dvere iba do chodby to mi staci
Ja mam izbu doma s bratom, a na byte som tiez nie sam v izbe, ale absolutne ma to netrapi..ja by som to sam nevydrzal asi. niekedy to ma vyhody, ale vacsinou sa citim lepsie medzi ludmi, a byvanie s niekym inym mi nerobi problem..a navyse moj bracho je ten naj, takze to neriesim vobec
Mám, ale máme ich vedľa seba, bez dverí. A nakoľko brat má potrebu vy*ebať reprákom čo najviac s nejakých technom, tak sa do izby idem akurát prezliecť a odhodiť tašku. (Na Vianoce upracem)
no aki zazracni ludia! som zvedava kolko z vas v skutocnosti byva na bytovke a ma nejakeho surodenca. a tu zvacsa ina moznost ako spolocna izba NIE JE!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
190 komentov
LOL, 190 ľudí sem napísalo, ale ani jeden nezahlasoval