ale som celkom spoko, lebo hnede oci idu relativne ku vsetkemu a ja strasne casto menim farbu vlasov a keby som mala napr. modre, cervene vlasy by k tomu vyzerali divne
na mojich ociach mi vyhovuje to, ze cez nich velmi dobre vidim, ze su zdrave a ze nemusim nosit okuliare. keby som si mohla vybrat oci podla vlastneho zelania, tak by to boli tieto, lebo tie su podla mna dokonale a krajsie som este nevidela
Občas sa nemôžem zbaviť pocitu, že tu len trolluješ. @30 proste nemôže normálny človek myslieť vážne... Alebo to si až tak extrémne posadnutá prerábaním vzhľadu do ZDANLIVEJ dokonalosti? O.o
Hento nie sú ani oči... To sú len diery v hlave, do ktorých sú vložené umelé šošovky, nalepené umelé mihalnice, dočmárané bielou linkou, aby vyzerali väčšie.
Z toho je zrejmé, že ide akurát tak (z pohľadu majiteľky) o priemerné oči, a rovnako zdeformované myslenie, akým disponuješ aj ty.
@obliviate nestoji mi to za tie dioptrie, ktore mi to po par rokoch nosenia prida.
@luc.ka kazdy mame iny vkus, tak preco musis zhadzovat ten moj? mne sa tie oci pacia, lebo nevyzeraju ako male zapadnute strbinky, ktorymi disponuje drviva vacsina populacie. mam rada, ked su dominantou tvare oci a nie nos. a tiez sa mi paci, ze v nich nie su emocie.
To znamená že mám viac farieb . Z diaľky vyzerajú ako modré , ale v skutočnosti sú na okrajoch modro-sivé , v strede jemne zelené a pri zorniciach mám trochu hnedej
@matus123 heterochromia je, ked mas kazde oko ine. To, co opisujes ty, je centralna heterochromia, a fakt iba mierna. Lebo nepoznam cloveka, ktory ma celu duhovku identickej farby. Na kraji ju ma kazdy trochu inu a pri zrenici, myslim, tiez.
A k teme - aj ja mam "miernu heterochromiu"
Oci mam svetlozelene, na okrajoch sivomodre a pri zrenicke do zlta - v lete vyraznejsie. Take...zlatozlte.
Vzdy sa mi pacili tmavohnede oci. Ale mne by sa nehodili, to by som musela mat trochu tmavsiu plet. A aj tak by som nemenila
Ale som spokojna Aj ked to mozno vyznie smiesne, vela veci v zivote som zazila prave kvoli ociam.
@fleur1301 No nepochybne máš pravdu , ja sa do toho nevyznám . Jediné čo mi je divné je , že každým dňom je tá hnedá časť väčšia . Ako keby sa mi menila farba z modro sivej na hnedú ... Keď som písal ten koment tak tá hnedá bola fakt len naozaj jemná , ale dneska som sa pozrel do zrkadla a už je to fakt , fakt viditelné
@matus123 skús zbehnúť k očnému, ak je to naozaj tak, ako tvrdíš. Od detstva (v dospelosti) sa farba očí mení iba ak máš nejaký vážny zdravotný problém. Keď sa ti menia z modrých na zelené alebo hnedé, tak ti pribúda pigment - melanín - a to nie je normálne. Nie v dospelosti.
Ale predtým sa pozri do zrkadla znovu v nejakých iných podmienkach - či sa ti to iba nezdalo, lebo si sa pozeral v šere na tie oči.
BTW čítal som na nete že sa to mení so všeliakých dôvodov , jedna bola diéta . V poslednej dobe v podstate dosť hladujem a behám , snažím sa schudnúť všetko čo sa dá a nejak sa vyšportovať . Myslím že to by mohlo byť jedno vysvetlenie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@gukol
@luc.ka
Do pudže som spravil chybu. Pičje. Vyjebete! Tak! Ale pochopili ste! Tak hurá do toho!
Môžeš hrať v hentai potom.
Občas sa nemôžem zbaviť pocitu, že tu len trolluješ. @30 proste nemôže normálny človek myslieť vážne... Alebo to si až tak extrémne posadnutá prerábaním vzhľadu do ZDANLIVEJ dokonalosti? O.o
Hento nie sú ani oči... To sú len diery v hlave, do ktorých sú vložené umelé šošovky, nalepené umelé mihalnice, dočmárané bielou linkou, aby vyzerali väčšie.
Z toho je zrejmé, že ide akurát tak (z pohľadu majiteľky) o priemerné oči, a rovnako zdeformované myslenie, akým disponuješ aj ty.
Som spokojná s mojimi trojfarebnými očami
@luc.ka kazdy mame iny vkus, tak preco musis zhadzovat ten moj? mne sa tie oci pacia, lebo nevyzeraju ako male zapadnute strbinky, ktorymi disponuje drviva vacsina populacie. mam rada, ked su dominantou tvare oci a nie nos. a tiez sa mi paci, ze v nich nie su emocie.
To znamená že mám viac farieb . Z diaľky vyzerajú ako modré , ale v skutočnosti sú na okrajoch modro-sivé , v strede jemne zelené a pri zorniciach mám trochu hnedej
a možno modré oči! (ale hnedé sú tiež pekné :33)
cize ano pacia.
aj tak je všetko zbytočné
@Atropabelladona Podľa mňa vyzerá vystrašene.
a som spokojna,mozno by som chcela nejaku vyraznejsiu farbu,viac modru..ja mam taku nijaku modro-sivu
A k teme - aj ja mam "miernu heterochromiu"
Oci mam svetlozelene, na okrajoch sivomodre a pri zrenicke do zlta - v lete vyraznejsie. Take...zlatozlte.
Vzdy sa mi pacili tmavohnede oci. Ale mne by sa nehodili, to by som musela mat trochu tmavsiu plet. A aj tak by som nemenila
Ale som spokojna Aj ked to mozno vyznie smiesne, vela veci v zivote som zazila prave kvoli ociam.
Ale predtým sa pozri do zrkadla znovu v nejakých iných podmienkach - či sa ti to iba nezdalo, lebo si sa pozeral v šere na tie oči.
BTW čítal som na nete že sa to mení so všeliakých dôvodov , jedna bola diéta . V poslednej dobe v podstate dosť hladujem a behám , snažím sa schudnúť všetko čo sa dá a nejak sa vyšportovať . Myslím že to by mohlo byť jedno vysvetlenie .