Aj vám to rodičia robia keď sa niekam chystáte ? Napr. dnes idem na chatu tak neustále do mňa hučia čo mám robiť , ako, prečo tak a podobne. Nikdy som nebol nejaký uletení ani nič a oni má stále berú ako neschopného sa o seba postarať Aspoň si to tak m
nie ale ked som doma cez sviatky, ma tendenciu hovorit mi este aj to, co si mam kupit. idem si objednat trench na jar a hned zacne s tym, ze sa neobliekam mlado a mam si kupit vetrovku, a pod O_o
buď mi hovoria nikde nechoď alebo mi hovoria skoro sa vráť, a že šoféruj opatrne a keď prídeš domov prezvoň, ale čojaviem, až nejaké prehanné odporúčania asi nedostávam šak vedia že nesom blbá a buď si spravím po svojom alebo nie
ani nie, ale keď som prv niekam išla, tak mi povedala "správaj sa slušne" a z toho som si asi mala domyslieť ostatné veci, čo mám/nemám robiť. ale tú vetu som neznášala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja som stale zalezena v izbe v pyzame a raz z nej proste vyleziem oblecena a ze
"niekam ides?"
"hej"
a zduchnem skorej nez stihnu hocico
ale myslím, že teraz to už je len:"no, dávaj si pozor, dobre?"
buď mi hovoria nikde nechoď alebo mi hovoria skoro sa vráť, a že šoféruj opatrne a keď prídeš domov prezvoň, ale čojaviem, až nejaké prehanné odporúčania asi nedostávam šak vedia že nesom blbá a buď si spravím po svojom alebo nie