@chlorofyl
A to si ju aj obhájil ? Chcel by som vidieť tie posudky. Za taký krátky čas napísať bakalárku je nemožné. Ale možno si mal všetky podklady naštudované a robil si už čistopis. Podľa mňa si využil firmu na jej napísanie.
@kowel
bakalarku aj diplomovku som pisal tiez maximalne mesiac, pri oboch som vytvaral riadiaci system, takze okrem pisania trebalo aj programovat, vsetky posudky aj obhajoba bola vzdy za A, diplomovka este aj ocenena dekanom ako najlepsia praca rocnika. A to som pisal este po veceroch po praci. Mesiac na napisanie prace je uplne v pohode cas, ziaden extrem.
@kowel ja som tiež písal Bc. cca. 2 týždne pred odovzdaním a vypľuvol som nejakých 64 strán a posúdky boli priemerne na 1,2 od mojej vedúcej a 1,3 od oponenta 3jku som nemal tam. Obhájil som to tiež v pohode, vraj prekračovalo nároky i na bakalársku prácu.Písal som sám nie cez firmu, lebo by som to asi neobhájil, keby som nerobil to sám.
@kowel ja som mal polku bakalarky nadrobenu lebo som v druhom rocniku mal "postupovu semestralnu pracu". akoze odmietam robit tu istu temu znovu tak som to takto vyuzil. samozrejme, skolitelka bola otrasna a ja som ani nemal moc casu kedze som bol v robote a to spojit so skolou je trocha hekticke. takze som robil aj po nociach ale dal som to. nakoniec na Cecko. ale bola to fakt nocna mora a nechcel by som to uz zazit
@kowel dá sa to, tiež som písala bakalárku asi tri týždne, prvý týždeň som ju dala školiteľke, tá mi polovičku poškrtala a potom sa len doupravovalo všetko (samozrejme, materiály som zháňala a študovala už skôr), potom som ešte 2x navštívila školiteľku a hotovo... ale úprimne školiteľka počas bakalárky na mňa dlabala a počas diplomovky na mňa dlabala ešte viac...
@kowel poznam cloveka z Drevarskej fakulty (TU Zvolen) co nemal napisanu ani ciarku 2 tyzdne pred odovzdanim bakalarky a dal to kvalita takej prace a hodnota diplomu je ale tym padom vcelku diskutabilna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A to si ju aj obhájil ? Chcel by som vidieť tie posudky. Za taký krátky čas napísať bakalárku je nemožné. Ale možno si mal všetky podklady naštudované a robil si už čistopis. Podľa mňa si využil firmu na jej napísanie.
dá sa to napísať a aj obhájiť, je to len vec šikovnosti
z diplomovky ešte nemám ani čiarku
bakalarku aj diplomovku som pisal tiez maximalne mesiac, pri oboch som vytvaral riadiaci system, takze okrem pisania trebalo aj programovat, vsetky posudky aj obhajoba bola vzdy za A, diplomovka este aj ocenena dekanom ako najlepsia praca rocnika. A to som pisal este po veceroch po praci. Mesiac na napisanie prace je uplne v pohode cas, ziaden extrem.
takychto trochu obdivujem
a diplomovku este nemam napisanu
hlavne je ze to pisal sam maybe