Či to bude 1 alebo 2 alebo 3 izbový byt. Či chcete novostavbu? Terasu či chcete? Či chcete svetlý byt s veľkými oknami? Alebo sa vám páčia farebné byty zemitých farieb? Alebo sa vám páčia v byte veľa dekorácií? Alebo takmer prázdne steny?
ja som minule tak dospela k záveru, že by som chcela nejaký minimalisticky zariadený byt, že v jednej miestnosti by bol len nejaký fluffy koberec a nič iné to by bola obývačka, v kuchyni by som mala jeden kus príboru, jednu misku, jednu šálku, z ktorej by som pila alko, nealko, čaj, polievku a že spávať by som mohla aj vo vani a niekde by som mohla mať aj kvetinu a to by bol zdroj pozitívnej energie
mám predstavu. napríklad v obývačke by som chcela jednu stenu z takých tehličiek a bielu sedačku, tmavé parkety, veľké okná až po zem...... v kúpeľni rohovú vaňu... atd.
Práve to riešim Zaujali ma veci na stránke 4home.sk .. Dosť ušetrím, ešte aj môžem používať zľavy » www.kuponyzdarma.sk/4home-sk/... . Už sa nemôžem dočkať, keď mi všetko príde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
daco medzi tym. na oboch obrazkoch je vela gycovych zbytocnosti, ktore by som tam urcite nechcel, ale styl ako taky sa mi paci.