Bože, čo som, samozrejme, že áno. Ak bude jedno, Linux. Ak dve, Mozilla a Firefox (hodí sa aj pre prípad, že by jedno bolo parazitické dvojča, ale Mozilla by bola to parazitické, nechcem aby sa mojim deťom smiali a kričali po nich Godzilla!), ak tri, Windows, Media a Player. Ak budú pindať, môžu sa premenovať na ICQ, MSN a QIP...
@Fialka89 Jasné, že sa smieš... Nechcem mať deti, nemám potrebu vychovávať deti, ani zanechať za sebou potomstvo a plus do toho hapruje aj moja orientácia, lebo asi ma moja budúca priateľka neoplodní xD
mám úchylku na mená. tak ako si vyberám priezviská u partnera (no buď nech má lepšie ako ja alebo si nechám to svoje), tak som si už aj vybrala mená pre deti. a nikto mi do toho kecať nebude!
@Wranna tak ale možno časom zmeniš názor a keby si chcela možte si adoptovat....ved už sa to asi aj dá, myslím....lebo možno tv. buduca partnerka bude chciet
@Fialka89 nie nedá ak sa nezmení zákon tak sa nedá... Nedajú dieťa jedincovi, ktorý je sám, nie to ešte homosexuálom Možno, ktovie čo bude o x rokov, ale momentálne mám názor, že nechcem deti....
@Azizi : ale čoby, meno Zuzana by mohlo byť fajn, ale keby som sa tak volala ja, v každom prípade by som si vydupala aby mi hovorili Zana, pretože Zuza tu, Zuza tam, Zuzka oslovujem hromadu ľudí
Už milión krát som si povedala, že - TAKTO SA BDUE VOLAŤ MOJE DECKO! - a to aj na mená, ktoré som vymyslela, alebo niekde našla, počula...- škoda, že si nie som schopná takéto niečo zapamätať
len určite sa Margarétka nebude volať. omg. také zvrátené meno
@lawey ale tú traumu z detstva už pomaly prekonávam... (a práve som si uvedomila, že ten druhý z Kakaa sa volal jak tvoj druhý potenciálny syn... ty si mala Kakao nejak v láske, nie?
@lawey na tých som už bola stará.. ale Od Kuka do Kuka, to bola šupa! (a potom prišli strážci vesmíru.. v(ieš, že môj obľúbený biely/zelený strážca mal dlhé vlasy? už vtedy ma to fascinivalo pokémoni a digimoni a gebulák a potom som už bola stará koza
@lawey čo máš s elou a hopom? tam som bola, tam som bolaaaaa XD
@mielikki a od kuka do kuka bola najväčšia šupa na svete a nik ma nepresvedčí o tom, že deti si začínajú pamätať veci až od nejakého 4-tého roka, pretože TOTO si pamätám!
@lawey ha! veď som im napísala svoj sen, nieee? chcela som, počkať, ako to bolo presne, nechaj, nech si spomeniem... hmm, chcela som žiť pod vodou alebo niečo také A tak ma tam zobrali ešte s nejakou holkou som pomáhala ele a hopovi pohľadať perlový prsteň, ktorý ele padol do umývadla. a skoro nás zožral plyšový žralok :/ mám to na VHS-ke!!
My už mame vybrate pre dievča Nina, ak bude aj druhé dievča tak Lívia a pre chlapca Jakub, a ked bude aj druhy chlapec tak Ondrej D ja už mam po starostiach
ale nie, svoje deti budem mať rada. dcéra sa bude volať po mne na 100% a s menom pre syna by som sa nechala ukecať na nejaké krajšie, ak ho niekto vymyslí.
ale zatiaľ som rozhodnutá že dievča bude Karolína a chlapec Marcel
@nihili Ja som mala odjakziva akysi vztah k tomu menu, keby som si mala sama vybrat pre seba, tak by som si ho vybrala aj ked teraz by som uz svoje meno nemenila... A je mi jedno, ako by ma volali vsetky oslovenia sa mi pacia.
chcela by som dať dievčatku dve mena a pačí sa mi aj Anna Mária, Anna Kristína, Mária Terézia .......................... A chlapec by mal len jedno meno
A keby som si mohla zmeniť krstne meno tak to urobim ihneď ale nemam financie je to drahe ale neviem či aj take robia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
203 komentov
A samozrejme ešte Fiiha, ale toho už mám
Prvé čo zatrepe, bude jeho meno.
len určite sa Margarétka nebude volať. omg. také zvrátené meno
a aj tak sa mi to meno nepáči... si vždy predstavím takého hnusného, čo kedysi moderoval Kakao
@mielikki a od kuka do kuka bola najväčšia šupa na svete a nik ma nepresvedčí o tom, že deti si začínajú pamätať veci až od nejakého 4-tého roka, pretože TOTO si pamätám!
@otvoreneokno som to každú sobotu či kedy to chodievalo dívala a to jako si sa tam dostala?? kedy si tam bola?? chcemto vidiet!!!!
to som tu jedina co si nepamata od kuko do kuka?
strážcovia prišli až v škole :
toto ti vážne nič nehovorí?
to boli veci.. a dnešné decká len hana smotana a dobne :/
len pomaham z nazvami rozpravok....
tiez si myslim ze moderna doba odsunula nabok klasicke rozpravky.
ovocníčkovia, štaflík a špagetka, macko uško, maková panenka
potom gumkaci alebo blinky bil.
Ahááá... dievča - kukurica, chlapec - hrášok... a druhé dievča - karotka a viac detí nechcem
Vyprážaný Ambróz a tak, nie?
Marianna/ Zina
no to určite, ak chceš svojmu decku dať také meno (veď ty vieš ktoré), tak to ho radšej pomenujem ja!!
ale nie, svoje deti budem mať rada. dcéra sa bude volať po mne na 100% a s menom pre syna by som sa nechala ukecať na nejaké krajšie, ak ho niekto vymyslí.
ale zatiaľ som rozhodnutá že dievča bude Karolína a chlapec Marcel
A keby som si mohla zmeniť krstne meno tak to urobim ihneď ale nemam financie je to drahe ale neviem či aj take robia