Dnes som preklikávala jednu stránku a nášla som tam fantastické tapety alebo tzv. "nálepky na stenu" ...vyzeralo to štýlovo Ako ste na tom vy? (Ak s tym nebudete mať problém,môžte tu priložiť aj foto) Poprípade chcem sa spýtať, ak mám žltú strenu(teplá
nie nemam.. mam krasne cervene steny, ktore nechcem dodrbavat tapetami.. jedine, co na nich bude visiet, bude zaramovany megaplagat Muse.. ak sa ho dozijem
nemám tapety. Plagat mam iba na dverách a mam zelené steny a jednu mam ciernu ako fakt mam tam police a celu tu ciernu stenu mam podsvietenú LEDkami. Mam na nej police a dobre to vyzerá. fotrovci boli sice proti ale smola. moja izba
ja rozmýšľam,že si dám dve steny hráškovo zelené a dve fialové(oproti rovnaké farby)..a na jednu fialovú stenu si chcem namaľovať také ornamenty super ešte to tak zrealizovať
ja mám žlto fialovú izbu a na žltej stene mám nalepeného farebného motýľa v ktorom prevláda fialová. Tebe by som odporučila niečo hnedo modré alebo niečo čo proste ladí k tvojmu štýlu. Ja som konkrétne túto "nálepku na stenu" zohnala v ikei ale dajú sa objednať aj z internetu. No ale ak nechceš niečo veľké tak si kúp viac nálepiek na notebook a aj to na stene drží (len taký zlepšovák
ja som mala na oranžovej stene tieto stenové nálepky bambusu až po strop a teraz mám v rohu brečtan... a do novej izby si dávam na jednú úzku stenu fototapetu pralesa
@mardzerin oki, a podľa teba,v prípade ak by som "nálepky " chcela neskôr vymeniť,tak sa mi zlúpe celá omietka resp. farba zlezie dole? alebo sa dajú ľahučko dať dole bez poškodenia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Tak skús nájsť nejaké kombinácie-napríklad som videla kvety na stenu ktoré boli aj v oranžovej farbe a v tom istom tvare aj v modrej
asi najvacisa stranka a najlepsia..mas tam milion vyberov....to je jédno ci tapety nalepky proste vsetko...
Vlavo v menu si vyber co chces
» www.birdz.sk/webka/tomtoylc/...
» www.birdz.sk/webka/mardzerin...
Pokiaľ máte záujem o vlastný motív nálepky neváhajte nás kontaktovať,
radi ho pre Vás vytvoríme, prípadne spracujeme Váš. Fantázií sa medze nekladú.. » www.najnalepky.sk /contacts/