ale ne pokiaľ som chodila do školy a musela sa učiť a aj na skúšky učiť, tak to bol čistý bordel, prach asi 10cm, ale inak všetko bolo pekne na kôpkach poukladané, len to bol fakt bordel, akonáhle mám čas, alebo akonáhle sa v tej izbe nedá existovať, tak upratujem, ale to je potom poriadne upratovanie, komplet všetko
a nie, neriešim to vôbec, niekedy sa to zvládať jednoducho nedá
nuž ja mám veľký bordel... upratujem len raz za čas, väčšinou rodičia, keď sa na to už FAKT nedá pozerať... ale sa mi to veľmi nepáči, takže som minulú noc (asi o tretej v noci) začala upratovať, lebo som sa nudila.. našla som pár zaujímavostí (myslím napríklad príbor ) .... chcela by som mať čistú izbu, ale zatiaľ to nie je nič moc
@7 a keď má niekto iný bordel, tak sa celkom teším, že v tom nie som sama... ale zatiaľ som veľa takých ľudí nestretla - alebo pred návštevou každý upratuje ? ale zase nie úplne, že sa nedá pohnúť, aby som nestúpila do niečoho... taký čistý bordel
ja mam vcelku poriadok co sa tyka veci na mieste a pod., stol prazdny skoro, prach a zem, tak to utieram sice viac ako spolubyvajuci u seba, ale nie je to ziadna slava, tak raz do 3-7 dni, podla nalady
keby som mal bordel, tak je to opticky mensia izba a irituje ma to,
Ja mám bordel vkuse a všade Chodím a nechávam za sebou spúšť... a u iných mi je to tak isto jedno, aj keď mám tendenciu upratovať práve vtedy Ale zas taký ten čistý bordel, nie nejaké zhnité veci smradlavé a tak
áno mám bordel a keď k niekomu prídem na návštevu tak neriešim, teda aspoň som nevidela že by mal niekto až taký neznesiteľný neporiadok, skôr vždy všetci hovoria že majú neporiadok a ja keď to zbadám tak si poviem že takýto poriadok mám možno raz do roka (myslím v izbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale ne pokiaľ som chodila do školy a musela sa učiť a aj na skúšky učiť, tak to bol čistý bordel, prach asi 10cm, ale inak všetko bolo pekne na kôpkach poukladané, len to bol fakt bordel, akonáhle mám čas, alebo akonáhle sa v tej izbe nedá existovať, tak upratujem, ale to je potom poriadne upratovanie, komplet všetko
a nie, neriešim to vôbec, niekedy sa to zvládať jednoducho nedá
a preto mi absolutne neprekaza, ked ma bordel aj niekto iny..
ale povedzme, ze ja mam cisty bordel, nic tu nesmrdi ani tak, keby mal doma niekto napr. zhnite jedlo tak to by mi vadilo
80% poriadok v skrini
98% poriadok v poličke s knižkami a zošitmi
(4,8% poriadok v hlave )
ale tak ked treba,viem si upratať
keby som mal bordel, tak je to opticky mensia izba a irituje ma to,
neupratujem, načo?