@nymerio324 aky? ze ja nemam chut na nic v takom teple, macximalne umriet a pri sexe, teda aspon mne stupne este viac teplota, som horucejsia a dobrovolne sa oteplovat? No prote v lete nemam chut na sex.... obcas v noci, ked je konecne normalne. Ja mam nizky tlak a celkovo mi tieto teploty nerobia dobre na dychanie a tak
Mne je teplo, ale nepotím sa. Vôbec. Takže je mi to jedno. Ale inak, sex!! To je jedno či ráno alebo na obed, je jedno či v auguste alebo v decembri, predsa to je sex. Lepšie ako pitie vody.
@uggla ja nejako nemozem s tebou suhlasit sice milujem sex, ale v lete proste je mi prednejsi spanok, vzduch studeny, sprcha, voda, vsetko mozne kupanie.... a na sex ani nemyslim
@fleur1301 ok, to som rada lebo som uz fakt zacinala mat pocit, ze som nejaka divna napr teraz ako klesla teplota, tak mne sa zvysila chut nepriama umera ci priama? no to je jedno
Môj muž býva za normálnych okolností za sex kedykoľvek, hocikoľko, hocikde, ale keď boli pomaly 40°C, tak nie že by chuť na sex nemal, ale nechcel ho. A asi tak by som to popísala aj pri mne - chuť na sex by som aj mala, ale keď si predstavím, že aj keď sa osprchujem, behom piatich minúť sa opäť lepím a pri sexe obaja zapotení...ble. nie, díky. Keď tak, tak až večer, keď už je relatívne normálna vydržateľná teplota.
@fleur1301 presne ako hovoris, take teplo, proste a este sa spotit, clovek rpedsa ked je take teplo vyhladava nieco co ho schladi a nie rozpali este viac ...
no ty mas apson chut, ja ani to :/ proste ani ma to nenapadne mysliet na to...
No inak som ako tvoj muz, kedykolvek kolko a hocijako, len nie v tepleeeeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Nereagoval som na teba...nie som mních...viem čo to je...
Fíííha
Nie...reagoval som na to, že tam taká možnosť nie je...
Takze vsetko najsamlepsejsie ti zelam :3
@alysia súhlasím s tebou Neboj, nie si v tom sama
Môj muž býva za normálnych okolností za sex kedykoľvek, hocikoľko, hocikde, ale keď boli pomaly 40°C, tak nie že by chuť na sex nemal, ale nechcel ho. A asi tak by som to popísala aj pri mne - chuť na sex by som aj mala, ale keď si predstavím, že aj keď sa osprchujem, behom piatich minúť sa opäť lepím a pri sexe obaja zapotení...ble. nie, díky. Keď tak, tak až večer, keď už je relatívne normálna vydržateľná teplota.
no ty mas apson chut, ja ani to :/ proste ani ma to nenapadne mysliet na to...
No inak som ako tvoj muz, kedykolvek kolko a hocijako, len nie v tepleeeeee