@vekuska ano 6 aj ja som veronika (moja identita je odhalená od nás potom strašne veľa ľudí poodchádzalo, najprv nás bolo 35 a ostalo nás 18..s odretými ušami, ale aj napriek tomu nás v 4.ročníku na strednej bolo stále 4 Veroniky
@vekuska fuha..no to je zlozite vysvetlit, ale doposiaľ mám 7 spolužiačok, ktoré už mali počas strednej vlastné deti, z toho dve majú už po dve deti škola života bola ťažká aj pre ostatných, ktorí poodchádzali ale aspoň je na čo spomínať
myslím, že sme mali 2 Zuzany, 2 Martinov a 3 Janky, na vysokej len tie Janky. Mňa skôr štve to, že v mojom bezprostrednom okolí je neskutočne veľa Michalov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
á to som mala dať "mali sme" nevadí
(a to ešte mám s jednou spolužiačkou aj podobné priezvisko a pomerne podobné vlasy
3x Barbora
3x Lucia
2x Veronika
2x Michaela
2x Veronika
2x Michaela
3x Tatiana
2x Denisa
2x Adam
2x Ján
3x Kristína
2x Veronika
3x Kristína
Traja chlapci dokonca s rovnakým priezviskom
3 Viktórie? To ma teší, ja som v mojej triede sama..ale zato máme 3 Veroniky a donedávna aj 2 Kristíny (jedna z nich prepadla v osmičke)
2x Peťo
2x miso
2x Mišo
3x Kristínu
2x Ivanu
Samuel, Samuel
Michal, Michal, Michal
Natália, Natália, Natália
Tri trojice a jedna dvojica. Čo si ja pamätám.
3x Peter
2x Simona
a 4táci majú dokopy až 6tich Martinov (pekné meno, Martin )
2x Martin
6x Simona
blbo som to označila ja som nevedela kam mám zaradiť 6 Simón
2xmonika
2xmatej/martin
2xKatarína
2xMilan
2xMarianna
2xMonika
2xPatrik
skoro polovica triedy
máme 4xPeter +1 Petra ešte
a 2x Lenka
a 2x Michal... +1 Michela
Nikola,Nikoleta,Nicole
3x Lucia
3x Lenka
2x Tomáš
2x Paľo
3x Michal
3 Lucie
2 Dominiky
2 Veroniky
2 Nikoly + Nikoleta
2 Michaely
2 Miroslavy
a len 1 Natálku - mňa
traja martinovia
@lenkaska1 vy ste teda trieda
Tak neviem kam sa zaradiť
som v triede kde mám 33 chlanov a mám fakt dosť pestrú triedu s menami a neopakujú sa žiadne
2x Braňo
2x Jakub
2x KAtarina
2xErika
2xRobo (už jeden z nich odišiel inde)
a vsio..+2 chalani s rovnakým priezviskom-sú dvojičky a baba a chalan s rovnakým priezviskom (žiadny príbuzenský vzťah