Len ma to tak zaujalo ... ked si tak vsimam okolie zistujem ze mam len 4 skutocnych... Nie takych tych facebookovych ale takych skutocnych. ako ste na tom vy?
mám viacej známych, ktorých rada stretnem, pokecám a tak,, ale takých dobrých kamarátov čo s nimi som najviac v kontakte, dôverujem im a stretávam sa s nimi tak mám iba pár ..
a vlastne keď si to tak vezmem, z ľudí s ktorými sa v súčastnej dobe naozaj stretávam je moja kamarátka len @alysia (pozri monička aký som ti tu dala kompliment , teoreticky ešte spolubývajúce, ale neviem.. nikto, ku komu by som bola na 100% úprimná okrem nej, to asi nie sú kamoši.. ach ale známych mám kopu, tam rátam aj kolegov a tak, s ktorými rada pokecám, vypijem, idem do kina.. ale nie sú to asi úplne kamaráti
(odhadom momentálne cca 10 ľudí, rátajúc aj ľudí zo školy a krúžkov)
Veľa skvelých ľudí mi odcestovalo preč, resp. študuje ďaleko. Kebyže sú v mojom meste, bez váhania sa s nimi zase stretávam. Cez internet s nimi ani za nič neviem udržať komunikáciu, pretože... sa mi takáto komunikácia z duše protiví, neznášam ju.
nevydržala som zatiaľ dlhšie ako rok sa aktívne kamarátiť s tými istými ľuďmi, možno na jednu výnimku, takže bolo málo času si vytvoriť fakt dobrý vzťah s niekým, ale medzi tohtoročnými kamarátmi sa nachádza asi najviac ľudí ktorých považujem za skutočných kamarátov, možno 5-6.
V poslednej dobe o tom rozmýšľam a kedže som nejako nespoločenská odkedy som na výške, tak to zrátam na jednej ruke veru, teda mám na myslí ľudí, s ktorými sa stretávam osobne priebežne a nielen na facebooku, veru najviac je to s
tak clovek by si myslel ze aky maju birdzaci regiment kamosov, a nakoniec poodbne ako ja, no mam nech 2- 3 kamosky, lenze kazda ma iny svet tak ani to nie je 100 pero , ale lepsie ako nic "
málo, málo, máličko, ale tak v pohode sa posmejem s veľa ľuďmi, ale to je skôr také, že je s nimi super v ten konkrétny deň, len sa potom už nestretneme alebo veľmi málo krát
maximálne dôverujem len môjmu priateľovi a potom sú tu 3 také dievčatá, ktoré proste dlho poznám a vždy keď rozmýšľam, čo nás vlastne tak spája, tak sa niečo nájde a preto ich tiež považujem za dôležité osoby
potom sú tu ešte ľudia, ktorí bývajú dosť ďaleko, ale zažila som s nimi niečo, načo tiež nezabudnem a sme v kontakte iba cez net, lebo osobne sa väčšinou nedá
aaaa ešte teraz na výške sú tu spolužiaci, ktorí konečne sadli a je s nimi fajn
@nobile neeee, doteraz som nemala take, som furt mala len frajera alebo zopar takych chujovych kamosiek nacisto, akurat jednu kamaratku mam co uz 4 roky si rozumieme vcelku, a az posledny rok som pri roznych prilezitostiach pozbierala par takych ludi, co proste mam s nimi divne vazby ta viem ze len tak sa na mna nevyjebu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ani len "vela"
Mám jednu kamarátku, o ktorej netvrdím, že mi nestačí.
A ostatní sa tak tvária vždy, keď mám balíček žuvačiek alebo Tic Tac.
(odhadom momentálne cca 10 ľudí, rátajúc aj ľudí zo školy a krúžkov)
Veľa skvelých ľudí mi odcestovalo preč, resp. študuje ďaleko. Kebyže sú v mojom meste, bez váhania sa s nimi zase stretávam. Cez internet s nimi ani za nič neviem udržať komunikáciu, pretože... sa mi takáto komunikácia z duše protiví, neznášam ju.
a takých je len pár
@h8u DDD ďakujem Lucinka za kompliment
@wewo tu som bro!
maximálne dôverujem len môjmu priateľovi a potom sú tu 3 také dievčatá, ktoré proste dlho poznám a vždy keď rozmýšľam, čo nás vlastne tak spája, tak sa niečo nájde a preto ich tiež považujem za dôležité osoby
potom sú tu ešte ľudia, ktorí bývajú dosť ďaleko, ale zažila som s nimi niečo, načo tiež nezabudnem a sme v kontakte iba cez net, lebo osobne sa väčšinou nedá
aaaa ešte teraz na výške sú tu spolužiaci, ktorí konečne sadli a je s nimi fajn